Kedze mam uz dost toho pocuvania/citania vsade na nete a od ludi ake su zbrane zle a ze zbrane zabijaju ludi atd atd davam vam do pozornosti tento link:
nie je zbraň ako zbraň, už v dome kamennej sa používali zbrane, len časom sa menila ich morfológia , ale ten, čo ovláda, sa menil k horšiemu...nástroje vystriedali pomaly vražedné "toys" s rôznym účelom
A co taky infrazvuk silny, kde je 6-8Hz a urcite nie je nieco take velmi tazke zostrojit a ked tomu da poriadnu silu, tak clovekovi by mal zomriet, zalezi ake silne ma vnutorne organy hlavne srdce
Geordie: aka regulucia? Podla mna bohate staci to, co je teraz. Ludia co maju legalne zbran takych si uz stretol niekolko a nemas o tom ani sajn staci si precitat na tej stranke dole je odkaz na myty a fakty o zbraniach odporucam precitat (i ked sa to tyka CR)
Bress: pri infrazvuku uz je jedno ake silne mas srdce... skor by som povedal ze ide o to ako rychlo dotycny s infrazvukom nastavi frekvenciu potrebnu na to aby sa srdce dostalo do rezonancie (myslim ze to je tych 6hz) a potom bye bye clovek....
@15 presne tak som to myslel. To čo je teraz je zrejme najlepšia možnosť. Ale aby si ludia mohli zaobstarať legálne útočné pušky a gulomety...to už nie. Ale vravím...to je už o niečom uplne uplne inom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A ako povedal Hajzelodkosti, nie zbrane zabíjajú, ale ľudia
A ano presne o to ide nezabijaju zbrane ale ludia, lenze niektori jedinci to stale nechcu pochopit:/
Iná otázka je už ich regulácia, ale to je o inom.
Bress: pri infrazvuku uz je jedno ake silne mas srdce... skor by som povedal ze ide o to ako rychlo dotycny s infrazvukom nastavi frekvenciu potrebnu na to aby sa srdce dostalo do rezonancie (myslim ze to je tych 6hz) a potom bye bye clovek....