Mam taky maly problem...zalubil som sa do mojej najlepsej kamartky lenze neviem ci jej to mam povedat alebo to mam nechat tak lebo nechcel by som prist o skvele priatelstvo, a este k tomu ona je teraz zadana..tak co by ste mi poradili aby som urobil
je to trošku nie velmi prijemna situacia,aj ked pocit zalubenia je pekny,no skus to brat trošku s nadhladom a pokračovat v kamaratstve. ak by nebola zadana,tak maš volny priestor,takto ale by si si narobil neprijemnosti a kamoška by to nemusela pochopit v dobrom si mlady takže nezufaj,a skus sa zalubit do inej
nič tým nepokazíš..vlastné skúsenosti ak s tým chalanom je nešťastná tam nemáte čo riešiť.Ale ak chcete byť len kamaráti tak to len pred-dýchaj ono to prejde
@matt47 nedá sa nato kašlať no z druhej strany čo chceš? Byť s ňou radšej skoro každý deň ako kamoš alebo chceš aby to skončilo? Vyčkaj si na svoju chvíľu, teraz je zadaná, zajtra nemusí byť...keď to nechceš pokaziť nechaj to teraz tak
Práve dnes som videla na MTV film s takouto pointou :o ... no dopadlo to tak že ho odmietla a mesiac sa nebavili -,- ...radšej jej to nehovor...poznám veľa ľudí ktorý boli kamoši,potom si vyznali lásku a všetko skončilo
^ chujoviny.. povedz jej to, inak budes do konca zivota uvazovat co by bolo keby.. ak ste ozaj dobri kamarati tak to spolu prekusnete a budete pokracovat v kamaratstve dalej, ak nie tak to skonci a naco by ti bola taka kamaratka.. a ak lubi aj ona teba budete spolu.
ja som sa tiez zalubila do mojho najlepsieho kamarata(tiez bol a stale je zadany), po roku som mu to povedala , porozpravali sme sa , vyjasnili sme si to chapala som ze je zadany a nechcela som im rozbit vztah , pochopila som ze je to strasny debil ked mi napisal ze by som mu '' mohla sprijemnovat zivot'' a potom po dvoch rokoch ma to preslo tot vsjo taze, jeb nato
preco vsetci takto nalepkuju...si sa do nej zamiloval presne 15:32 alebo co?...ked s nou rad travis cas tak s tym mozes pokracovat, to ti nikto nezakaze, navyse-v dnesnej dobe skoro nikto nema problemy s polygamiou pokial sa netyka jeho partnera a "Co oci nevidia, to srdce neboli" takze mozete kludne aj vystrajat co chcete kym sa to on nedozvie...na take picoviny ako "Vo vzťahu s: FaceBook-ove meno" neverim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a taktiez radsej na to kasli
láska je najväčší dar od Boha aký len môže byť ..........
nenakladaj a nehazarduj s ňou........
byť milovaný a milovať človeka je úžasná vec .......
niekedy je však lepšie mlčať, i keď tvoje srdce bude trpieť ........
rozbiť vzťah dvoch milovaných osôb, by bolo od teba nedôstojne a mohlo by sa stať, že by si bol aj ňou odsúdený k strate priateľstva ........
si mladý a všetko pekné v živote ťa ešte len čaká, prečo si kaziť dobrú povesť .............filip
nemas co stratit.