Opustil ma. Preto sa mu chcem pomstiť. Má to rozumný dôvod. Má to rozumný dôvod?
Nechal ma, ani neviem prečo ale stalo sa to. Bolo mi s ním krásne, až priveľmi. Pomstím sa mu! Ale ako? Tým, že ho budem ohovárať? Nie. To by som bola predsa ja tá n
take dlhe prve prispevky neznasam, nikdy ich necitam dokonca, pre mna su to nezazivne dristy...tak ako pises v prvej ci druhej vete, nechal ta a ty nevies preco...skus sa ho nato teda opytat..mozno mal nato vazny dovod.. a pomsta nieje riesenie...je to hlupost a dokaz vlastnej zranitelnosti..ked chces, plac sama v izbe ale neukazuj mu aka si slaba tym ze sa mu budes chciet sproste pomstit..nestoji to zato...
ja osobne si myslim, ze keby si sa ozaj o seba dobre postarala, vyfintila a vyzarovala by z teba pohoda, neustale, a nicim by si nekazila stastny dojem, mohlo by ho to trochu skriet. zalezi na tom, v akej nalade ste sa rozisli (sa rozisiel). ale pomstu by som nerobila
sorry, neprečítal som to celé, stačilo mi pár riadkov, aj tak sa mi to celé nechcelo čítať, ale .....pozri, uľaví sa ti keď sa mu pomstíš??, plánuješ sa pomstiť každému chalanovi, ktorý ťa nechá?......možno ma ani nebudeš brať teraz vážne, pretože som tiež chalan a asi to ani nemôžem chápať, lebo SOM chalan, ale tak skús sa zamyslieť....
Komplexy su tazka vec...a tym ze sa mu pomstis si este vacsia pica...bo on ta ma na haku..co v nom chces prebudit? Akorat to ze ta vyjebe a cau..tak to chodi zmier sa s tym.
Nuz nemam nic proti pomste, ale pomstit sa za to, ze sa s tebou rozisiel??? Ved nebol prvy a urcite ani posledny...
Inak vcelku pekny plan pomsty zviest ho a potom odkopnut ale myslim, ze v tomto pripade uplne nevhodne. Keby ta podviedol tak nepoviem nic, ze ho budes zvadazat a ked si uz uz bude myslet ze si to rozdate mu das studenu sprchu a posles do pecka... Ale ako som povedal kvoli rozchodu sa mstit nie je dobry napad - to by si sa potom musela kazdemu a to by potom z teba bola mrcha.
Hm možno som prave ja ta prava co ti moze povedat ze tym nic nevyriesis....za prve budes len obycajne trapne decko, niečo ako dôstojnost bude vdaka pomste chybat tebe, nie jemu.....
A nezabudni ze vzdy je lepsie , ked uz nemozes byt ruzou, byt aspon liskou a nie baobabom.....
mm... tak pomsta... vraví sa že je sladká ale to je totalna blbost.. ja som sa svojmu byvalemu snazila tiez pomstit... no keby ma len nechal tak v pohode..tu to bolo skor horsie... a tak som si povedala ze si z neho aspon spravim srandu..zahrala som sa na niekoho ineho... on bol cely mimo a ja som 3x neprisla na dohodnute rande...xi a to boli dobre mraziiii... ale vobec som z toho nemala dobry pocit... vobec...
tak mmi teda vysvetlíte, čo je zlé na tom, aby som vypadala proste dobre a aby videl, čo stratil...?? !!! nemyslela som pomstu akože ho budem ohovárať, budem k nemu zlá a sprostá... nie som schopná všetkého a nie som žiadna mrcha
Jeden z najlepších priateľov (nie kamošov) mi prebral ženu. Priamo pred mojimi očami, pričom som si myslel, že si so mňa robia piču... :/
A odpustil som, sakra ani neviem ako, ale odpustil som. Doprdelel to je skvelý pocit, keď to v sebe premôžeš a po polhodine premáhania povieš to poondené "odpúšťam". Síce priateľovi v tejto oblasti už nikdy neuverím (s čistej opatrnosti), ale v pohode, každý raz spraví niečo, čo zraní druhého. A baba?
Po krátkom čase sa rozišli a ona mi samozrejme začala v duchu hesla lepší vrabec..., že či ju znova nechcem. Samozrejme som povedal, že nie som pes, ktorý pribehne na zavolanie a milé dievča nakoniec nemalo ani jedno ani druhé. Záver?
Život strestá sám, tak sa mu do toho zbytočne neser pomstami. Ak nie tu, tak na druhej strane. (Ak v nejakú druhú stranu veríš.) Ak budeš robiť zle, vráti sa ti zle, ak budeš robiť dobre, vráti sa ti dobre vtedy, keď to budeš najmenej čakať. Môžeš sa pomstiť a v pohode by som ťa pochopil (moralizujúci moralisti by spravili to isté, len sa chcú tvárť dospelo), ale čakaj reakciu, ak nie chalana, tak života.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
.... neviem co viac anpsait pisala si to len v zachvate zurivosti. v tedy cloveku vselico chodi po rozume.
Preoto toto chapem ako zartik
Inak vcelku pekny plan pomsty zviest ho a potom odkopnut ale myslim, ze v tomto pripade uplne nevhodne. Keby ta podviedol tak nepoviem nic, ze ho budes zvadazat a ked si uz uz bude myslet ze si to rozdate mu das studenu sprchu a posles do pecka... Ale ako som povedal kvoli rozchodu sa mstit nie je dobry napad - to by si sa potom musela kazdemu a to by potom z teba bola mrcha.
A nezabudni ze vzdy je lepsie , ked uz nemozes byt ruzou, byt aspon liskou a nie baobabom.....
Navyše, tým, že sa mu pomstíš, nezaženieš svoj smútok a nebude ti preto lepšie. Možno tak na chvíľu, ale onedlho ťa radosť z pomsty prejde.
Ak chceš byť krajšia, lepšia, príťažlivejšia, urob to. Zmeň sa, ak ti to spraví radosť. No nerob to len preto, aby on žiarlil.
A odpustil som, sakra ani neviem ako, ale odpustil som. Doprdelel to je skvelý pocit, keď to v sebe premôžeš a po polhodine premáhania povieš to poondené "odpúšťam". Síce priateľovi v tejto oblasti už nikdy neuverím (s čistej opatrnosti), ale v pohode, každý raz spraví niečo, čo zraní druhého. A baba?
Po krátkom čase sa rozišli a ona mi samozrejme začala v duchu hesla lepší vrabec..., že či ju znova nechcem. Samozrejme som povedal, že nie som pes, ktorý pribehne na zavolanie a milé dievča nakoniec nemalo ani jedno ani druhé. Záver?
Život strestá sám, tak sa mu do toho zbytočne neser pomstami. Ak nie tu, tak na druhej strane. (Ak v nejakú druhú stranu veríš.) Ak budeš robiť zle, vráti sa ti zle, ak budeš robiť dobre, vráti sa ti dobre vtedy, keď to budeš najmenej čakať. Môžeš sa pomstiť a v pohode by som ťa pochopil (moralizujúci moralisti by spravili to isté, len sa chcú tvárť dospelo), ale čakaj reakciu, ak nie chalana, tak života.