Ahojte, potrebujem zistiť nejaku dobru zahraničnu vyšku na interierovy design (priemyselny design nabytku)... jedine čo som našla je vo fisku a to nerozumiem ani slovo po finsky (okrem pojmu finske sane ) a určite radšej ako tam by som išla do Zvo
@lamalamaduck hehe jaká urážka nič proti fínsku len že neviem jazyk tak sa tam hrabať nebudem
@hangtime11 dakujem teda za názor a potrebujem sa iba popozerať zato že nechcem ísť do školy do SR som náročná? poznám pár ludí čo tak študujú prvý rok ževraj náročný a potom ževraj uplne normalne vyskušať to určite chcem
@adrenalineismylife straaašne ti dakujem nehovorim že chcem isť hned tam len chcem poznať uroven a chcem vedieť ake školy sú nemusím tam hned davať prihlašku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale ja čo som počula tak dizajn výrobkov v BA je vraj dobrý. teda, poznám odtiaľ pár ľudí a nikto si nesťažoval.
» www.arts.ac.uk/...
www.wmin.ac.uk/page-80
www.gold.ac.uk/design/
Chelsea:
www.chelsea.arts.ac.uk/
Harvard: www.gsd.harvard.edu/
Michingan school of art and design: www.art-design.umich.edu/
Tieto sú kvalitka.. ale príliš veľkú šancu na prijatie Ti nedávam. Možno tak 5%. Sú to náročné školy.
» www.academyart.edu/industrial-desi...
@hangtime11 dakujem teda za názor a potrebujem sa iba popozerať zato že nechcem ísť do školy do SR som náročná? poznám pár ludí čo tak študujú prvý rok ževraj náročný a potom ževraj uplne normalne vyskušať to určite chcem
@transplantovana fínsko je fasa? prečo pre boha a dik za tip
@adrenalineismylife straaašne ti dakujem nehovorim že chcem isť hned tam len chcem poznať uroven a chcem vedieť ake školy sú nemusím tam hned davať prihlašku
@heginka tak ved napíš teda
@r4do ludia sú všelijakí a vačšinu nezmeníš načo zbytočný stres