neviem,ja ked nosim sandale, tak je to preto, ze mi je teplo na nohy, tak nechcem ziadnu dalsiu vrstvu... ked, tak silonkove maximalne, ale aj tym sa vyhybam, pokial to ide
Babu s ponožkami v sandáloch som ešte asi ani nevidel. Ale mojim životným zážitkom bolo, keď sme s rodinou čakali na odlet lietadla na dovolenku a spolu s nami mal letieť aj vtedajší minister spravodlivosti a miláčik ľudu Š. Harabin s rodinou To by ani nebolo také zaujímavé, keby na sebe nemal práve dlhé čierne ponožky v sandáloch, trištvrťové nohavice, ktoré mu siahali takmer po členky a totálne nevkusnú košeľu Odvtedy som nevidel horšie oblečeného človeka
Čo za hovadiny to riešite? Keď jej je zima, tak je pochopiteľné, že si obuje aj ponožky. Veď to asi dá rozum. Ja tiež najradšej nosím sandále, a keď je chladnejšie, tak si do nich, pochopiteľne, obujem aj ponožky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
"sandaliach" ?
Ale vyzera ti zvlastne , raz som videl jednu ktora tak vyzerala dobre
A nepozerám sa ludom na ulici na nohy.
asi som divná ale toto sa mi páči
(no a podľa mňa kakavkoví spoluobčania alebo spolupútnici alebo whatever sú DETI)
zato ja si to uvedomujem, ale už nie som grammar nácek
Ale vraj to bola kedysi moda v nejakych 80 rokoch....aj dat si do ciernych lodiciek ponosky po kolena samozrejme biele
ale do lodičiek si raz dám
Ale inak, keď vidím niekoho kto má v sandáloch ponožky tak si myslím, že dotyčného/ú potrápilo v móde
to je hádam horšie ako šialok !
ale ako, moja šálka kávy to nie je