Čoby ma mohlo zaujímať v piatok popoludní??? Napríklad to aké ponožky sú naoblľúbenejšie....Čierne? Biele? Kvietkované? Členkové či podkolienky?.....Aké majú prevahu vo Vašej skrini?
milujem ponozky s obrazkami a este aby sa mi zasadne nehodili ku zbytku oblecenia ale inak mam asi najviac clenkovych bielych, boli za dobru cenu a dieru radsej na pate ako na palci
ja mam vacsinou sive, ja si ponozky nekupujem, to mi vzdy mama z obchodu nejake prinesie, bo ja som lenivy na taketo veci. Otazne je, ako by som na tuto otazku odpovedal, kebyze si ponozky kupujem sam...mohol by som to vyskusat a potom napisat o tom blog, lebo uz dlho sa chystam nejaky napisat, ale nikdy ma nic nenapadne...
diera na pate je rozhodne lepšia, ved kto chce aby mu z ponožky vykúkal palec? a to nehovorím o tom že može prechladnúť... a čo ked má taký palec nádchu, to kýchanie može rušiť.
ja mam vselijake mozne...farebne, s pavukmi, biele, clenkove, klasicke, podkolienky, dokonca aj jedny nadkolienky, hrube aj tenke, aj s obrazkami..ja som blazon do ponoziek
hm........hlavne teple a podkolienky....aj ked nvm ci sa podkolienky rataju medzi ponozky....ved su to podkolienky....takze je to asi nieco neponozkove ako pancuchy.... ....ale ako som uz povedala teple...a na farbe nezalezi....a naozaj su ponozky (a hlavne podkolienky, ktore vlastne ponozky ani nie su....haha)...zmyslom zivota...takze sa sem ta diskusia hodi.....ponozky 4ever
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
mam pasikave,bodkovane,kvetinkove,so zvieratkami,srdieckami,ceresnami a co ja viem cim a prstove a protismykove
vačšinou mám biele ponožky ale nájdu sa u mna aj blaznivofarebné kusy.
momentálne mám na sebe atraktívne ponožky výrazne modrej farby s napisom my favourite socks
a nikdy nemám ponožky zladené s tym čo nosím
Dieru nemám rada ani na päte ani na palci
Dreamagall - ty tiež, ak máš kýchajúci palec, tak to zdokumentuj, take video by som si pozrela