Ahojte, neviete o niečom voľnom v nejakom hoteli?
Moc ma zaujíma práca v hoteliérstve a cestovnom ruchu, akurát že nemám žiadne skúsenosti, všade chcú napr. na recepčnú študentov z OA alebo z hotelovky. A ja mám niečo úplne iné vyštudované, no keď ovláda
nehovoriac o tom, že všade majú iné podmienky pre prijatie...a prácu s pc ovláda v tejto dobe už každý, takže keď ťa nikde nechcú mala by si na sebe popracovať
Aj ja ovládam prácu s PC a nechcú ma tam, čo ti mám na to povedať chápeš...
Prácu s PC dnes ovláda skoro každý , ale jasné, že systém u nás je strašne napiču ako celý tento štát a neprekvapilo by ma keby ťa nevzali ani keby si mala hotelierstvo na Oxforde , pokiaľ ti to niekto nevybaví alebo niekomu nevyfajčíš.
Zase kopa mudrych hlav sa ozvala. Dievca iste nie je retardovane, ze ked hlada pracu, tak nevie o portaloch ako je profesia, ale spytala sa aj tu, no a? "cakas ze za tebou niekto pride a ponukne pracu?" WTF?! ona caka, ze praca za nou pride a preto sem sama pise a hlada ju, ze. Mhm. Ano, to dava vela logiky. Na toto treba studovat vysoku dpc....
@narazuvzdornaa To nie, ale mohli byt z vas Ingenerky a mohli by ste sa napríklad vypracovať na generálne riaditelky s príjmom 5 000 e/mesiac, + vselijaké kseftíky a podvody = 15 000 e/mesiac...
@333xander A to už prečo?
Vsak som napísal čistu pravdu, myslís že ludia čo maju tak vysoké postavenie jak je generálny riaditel nemaju dajaké "nevinné kseftíky"?
Vsak aj moj kamos co pracuje v Leoni má dokonca "kseftíky" A generálny riaditel ovela vacsie co mu aj strojnásobuju plat...
@matwejo hovoríme o práci recepčnej a nie programátora
@trubajerichova jj určite je logickejšie hľadať prácu cez portál pre študentov miesto toho aby zdvihla riť a išla sa spýtať rovno na miesta kde by pracovať chcela, zase si najmúdrejšia
@glamorous "zase si najmúdrejšia"- nuz, mrzi ma to, ale neviem to ovplyvnit
a este raz: nemyslim si, ze ked pise ze si uz dost dlho hlada pracu, ze by toto bolo miesto na ktore sa spolieha a nikde inde nehlada. reci takeho typu ake si sem hodila ty su akurat na dve veci. tot moja poita. chapeme sa uz ci este inak to treba napisat?
Uchádzaš sa o prácu iba cez mail alebo chodíš osobne? Kamarátka (síce má hotelovku vyštudovanú) miesto posielania životopisov chodila po hoteloch osobne a miesto si "vykecala" u vedúcej.
A tiež nemala žiadnu prax.
Tak skús takto keď tak túžiš po takej robote: D
Aach mohla som si myslieť takéto zadubené komentáre niektorí, ako som ž povedala všetci majú také a také nároky a profesiu, karieru a mnohé stránky s prácou mám už opozerané. Myslela som že sa tu možno nájde niekto taký ktorý pozná nejakého známeho kto hľadá niekoho. Ale fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Potom by si na tom bola tak jak ja, nemala si sa vzdávať po prvej 5-ke... 8)
krista -,-
Prácu s PC dnes ovláda skoro každý , ale jasné, že systém u nás je strašne napiču ako celý tento štát a neprekvapilo by ma keby ťa nevzali ani keby si mala hotelierstvo na Oxforde , pokiaľ ti to niekto nevybaví alebo niekomu nevyfajčíš.
Vsak som napísal čistu pravdu, myslís že ludia čo maju tak vysoké postavenie jak je generálny riaditel nemaju dajaké "nevinné kseftíky"?
Vsak aj moj kamos co pracuje v Leoni má dokonca "kseftíky" A generálny riaditel ovela vacsie co mu aj strojnásobuju plat...
@trubajerichova jj určite je logickejšie hľadať prácu cez portál pre študentov miesto toho aby zdvihla riť a išla sa spýtať rovno na miesta kde by pracovať chcela, zase si najmúdrejšia
a este raz: nemyslim si, ze ked pise ze si uz dost dlho hlada pracu, ze by toto bolo miesto na ktore sa spolieha a nikde inde nehlada. reci takeho typu ake si sem hodila ty su akurat na dve veci. tot moja poita. chapeme sa uz ci este inak to treba napisat?
A tiež nemala žiadnu prax.
Tak skús takto keď tak túžiš po takej robote: D