noo páči s ami to aj som si urobila jeden obraz svoj v štýle pop artu je to zaujímavé také moderné umenie a viete , že otec pop artu pochádza z východného slovenska ?
pop art dokáže ukázať veľmi veľa,aj keby som nakreslil len lyžičku a dal jej štyri rôzne farby,z ktorých jedna by predstavovala tú pravú lyžičku a tie tri farby by predstavovovali niečo úplne odlišné,čo by som mohol metaforicky nazvať lyžicou,no pritom by to zakaždým poukazovalo na jej mechaniku a využitie.Pop art nie je môj najobľúbenejší štýl,ale má svoju umeleckú hodnotu,rovnako ako všetko okolo,čo je vnímané,ako bežná súčasť nášho života.Prečo by teda nemohla igelitová taška vystupovať v úlohe umenia,ak to naozaj umenie je?
Ked sa tak na to pozriem,tak nemusím ísť kvôli umeniu ani do galérie,všetko umenie je okolo mňa,len ho stačí vnímať iným okom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ak ano, tak take obrazy sa mi celkom pacia
najlepsi bol Andy Warhol....akoze obdivujem a klobuk dolu..
skratka, hoci ma svoje roky stale pôsoby novo, kreativne a sviežo,,
ozaj sa oplati dať klobuk dole=DD
andy for ever
Ked sa tak na to pozriem,tak nemusím ísť kvôli umeniu ani do galérie,všetko umenie je okolo mňa,len ho stačí vnímať iným okom
Mne osobne sa to paci, iked som skor za realizmus..