Teraz som sa popalila na sviecke. Na ruke. Strasne to pali, dala som si to najprv pod ladovu vodu a potom natrela hojivou mastou a zaviazala obväzom. Mam s tym este nieco robit?? Nie je to velke, ale aj tak...
ja som sa pred pol rokom popiekla o ruru, este som dlho ruku drzala na horucom mieste, potom mi praskol pluzgier co sa mi urobil a ostala jazva.. ale zijem
to vas nikto c neucil prvu pomoc pri popaleninach? to s ou vodou si psravila dobre a mala si si to tak nechat minimalne 5 min a za dalsie na popaleniny sa nema davat ziadna mast a ani nic pododobne a ten obvez je riadna hovadina sorry moja ale ak ti tam vznikne pluzgier a budes si davat dole ten obvez tak si ho strnes dole a dostane sa ti tam len infekciu takze si ho daj okamzite dole, a viem o om hovorim preberame to teraz
no ten obvaz bol velmi zly napad ten daj dolu aj ked asi ho uz mas lebo je to starsia diskusia a ta mast tam tiez nemala byt na popaleniny v buducnosti iba studenu vodu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov