ako by si chcela preosiat popol dvoch ludi v kazdom pripade nemas sancu to rozdelit podla osob len podla mnozstva pol na pol.... takze len budes mat zmiesany popol dvoch ludi a rozdeleny na polovicu...
Ja by som sa chcela nechať spáliť s mojou polovičkou (manželom/frajerom) aby sme boli spolu v jednej urne (popol) i ked ja môžem zomrieť neskôr alebo on neskôr chcela by som aby sme boli spolu aj v tej urne
Či už budú tamto v urnovom háji vedľa seba alebo sa premieša ich popol, nevidím v tom rozdiel, ktorý by stačil na to aby sa normálny jav zmenil na niečo úchylné Je to popol preboha, nejdú sa dať pomlieť na hurku do jedného čreva...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
(Popoluške klepú na okno holúbky, popoluška ich vpustí dnu, a kľakne pred kôpku popola (! , a hovorí holúbkom:
"Pamatujte, Jožínka do misky, Mařenku do urny".
Pohladká holuba ktorý chápavo prikývol, a vybehne smerom k palácu na ples.)
@11 chlapec musi mat z teba radost
Či už budú tamto v urnovom háji vedľa seba alebo sa premieša ich popol, nevidím v tom rozdiel, ktorý by stačil na to aby sa normálny jav zmenil na niečo úchylné Je to popol preboha, nejdú sa dať pomlieť na hurku do jedného čreva...
toto sa mi zdá viac uchylné @piter09 @smajdalf
@midnight
Neviem, príde mi to ako celkom milá predstava, s niekým sa takto naveky... zmiešať, ale neviem, či by som to urobila. Čo keby ma nudilo, že furt mlčí?