...tlačiareň, ktorá je fakt dobrá? Kde netreba každý týždeň kupovať novú farbu za X€, kde farba rýchlo nevyschne aj ked 1/2 týždne nevytlačím nič? Cena tak..prijateľná pre študenta. Rozmýšľam aj nad laserovou ale neviem, ako funguje.Rady prosím
Ak netlačíš denne veľa strán tak tlačiareň nekupuj. Strašne na tom prerobíš. Využi tlačiarenské služby, daj si vytlačiť keď budeš potrebovať. Za tú istú cenu za ktorú by si kúpil a udržiaval tlačiareň môžeš využiť dva krát tak toľko. Ako študent netlačíš tisícky strán. Môžeš si kúpiť aj lacnú tlačiareň, ale ja som už raz takú mal, a nikdy v živote už nie... prerobíš na tom viac jak na drahej. Ale najlepšie je využiť tlačiarenské služby
@horalka97 Ale on sa nepytal, ci si ju ma kupit, ale aku si ma kupit, ak si si, zo vsetkou uctou nevsimla. Vies, niektori ludia sa nemaju chut obmedzovat.
Chces aj skener?
Tak napr. CANON Pixma iP2850, alebo HP Officejet Pro 6230 E3E03A
Ja mam dobre skusenosti s Konica Minolta aj z kancelarskeho prostredia, osobne mam doma MF1680, stala okolo 200€ sa mi zda, ale je fakt super. Co som sa na nej nafalsoval dokumentov, ach, ta nostalgia.
@gnomeslayer no skener mi nejako netreba, čisto len tlačiareň a plánujem tlačiť celkom dosť vecí. Ale niekedy tak jednorázovo, nie pravidelne a preto mi doteraz vyschli všetky farby Mám tlačiaren od HP dajaku za 50€ a len farby stoja 40€
Pozri nejaku laserovu, farbu som menila naposledy pred 2 rokmi a to som vytlacila uz stovky worksheetov do skoly a inych papierov. A nepouzivam ju vkuse a farba nevyschla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Chces aj skener?
Tak napr. CANON Pixma iP2850, alebo HP Officejet Pro 6230 E3E03A
Ja mam dobre skusenosti s Konica Minolta aj z kancelarskeho prostredia, osobne mam doma MF1680, stala okolo 200€ sa mi zda, ale je fakt super. Co som sa na nej nafalsoval dokumentov, ach, ta nostalgia.