Mr. Nobody - úžasný film, Sucker Punch, Zlatý Kompas, Dear John, Guliver´s travells, No Strings Attached, Marley and Me, Water for Elephants, I walk to remeber, Remember Me, Sex in the City 1,2 , Juno, From Paris with love, Transformers 3, Furry Vegeance, Hangover 1,2 , Grown Ups, Eat Pray Love, Date night, Leap Year, Easy A, The Spy Next Door, The Rebound, An education csfd to istí
@seximicka no som rada ak som ti poradila, to som len tak nahliadla to môjho priečinka s filmami, ak chceš nahliadnem tam ešte raz, len mi povedz nejaké dva tri filmy na ktorý štýl sa mám mrknúť
The butterfly effect, Requiem for a dream, Fear and loathing in Las Vegas, My sisters keeper, Mr. Nobody, Cruel Intentions, The Pianist, Schindler´s list, ...
a potom Burtonovky...Nightmare before Christmas, Corpse bride, Sleepy Hollow, Edward the scissorhand, ...
neviem teraz ma nenapada daavno som pozerala dobryy film teraz kukam len vseliake serialy A pomoc pls neviete niekto ako sa volalo to v com hral Lukas Latinak a davali to na silvestra?? pls minuli rok silvester Ked niekto vie ...
Alica v krajine Zázrakov,Exmanželka za odmenu,Hlavne nezáväzne,How To Be,The Nightmare before Christmass,Corpse Bride,Morganovci,Samec,Až tak moc te nežere,Láska a iné závislosti,Láska na druhý pohľad,Posledná pieseň,Breakfest at Tiffanys,The Good Guy,Eternal sunshine of the spotless mind ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Requiem za sen » www.csfd.cz/film/14317-requ...
Cesta » www.csfd.cz/film/233126-ces...
Mesto » www.csfd.cz/film/269227-mes...
bad teacher
friends with benefits...atd
Hotel Rwanda, Fight Club (to by si asi neocenila), Život je krásny, Gran torino, A moment to remember, Magnolia....
a z nových mr. Nobody a Source Code kvalitné veci.
a potom Burtonovky...Nightmare before Christmas, Corpse bride, Sleepy Hollow, Edward the scissorhand, ...
catch me if you can, the terminal...
ak máš rada ako ja že úplne staré tak s audrey hepburn - breakfast at tiffany's. jeden z najkrajších filmov aké som kedy videla
the box, eternal sunshine of the spotless mind, yes man, 22...
A love song for Bobby Long.