Áno, na debilnú otázku odpovedá len debil debilnou odpoveďou. Jednoducho, ak nemáš záujem radiť, nekomentuj to. Lebo to vyzeralo ako taká zúfala snaha zaujať a pobaviť.
chodte na veceru napriklad.. to by bol taky vzajomny darcek, myslim ze tym sa nic nepokazi ale vyslovene pod stromcek, asi nejaku pansku kozmetiku skus poriesit.
ja som môjmu napísala poukaz o niekoľkých bodoch. už čo doňho dáš je na tvojej fantázii
inak smejem sa ako všetci píšu, že po skoro roku chodenia s chalanom máš vedieť čo mu dáš pod stromček, ja s mojím chodím skoro 2 roky a riešim teraz tú istú otázku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
podotýkam, že musia byť neošúpané.
Najprv sa mu bude tvár zmrákať, ale neskôr ti za to poďakuje.
Ver mi.
Tvoj poradca
Kúp mu to, čo si myslíš, že má rád. Za ten rok si určite nie postrehla.
@uggla hlúpa otázka - hlúpa odpoveď.
ako má asi niekto za ňu vedieť, čo sa jej priateľovi páči
Áno, na debilnú otázku odpovedá len debil debilnou odpoveďou. Jednoducho, ak nemáš záujem radiť, nekomentuj to. Lebo to vyzeralo ako taká zúfala snaha zaujať a pobaviť.
Mám rovnaký názor ako napr. @elemia
len som zapojil svoje kreatívne ja
Bože ako môže byť niekto taký sprostý ako vagón gytu .......filip
Čo iné chlapa viac poteší
inak smejem sa ako všetci píšu, že po skoro roku chodenia s chalanom máš vedieť čo mu dáš pod stromček, ja s mojím chodím skoro 2 roky a riešim teraz tú istú otázku...