nabiju sa. ale vydrzia si 10tinu kapacity. plus riskujes ze ti zhoria alebo strelia, pri nekvalitnych je t skoro iste, pri duracellkach je to len pravdepodobne.
takze nebud kokot lebo z tych bateriek uz ozaj nic nebude, kup si radsej nabijacie NiMh GPčky, tie vydržia niečo.
Keď to chceš skúšať, radšej to rob vonku. Ja som bežne nabíjal nenabíjateľné baterky a jediné čo sa stalo bolo to, že vytiekli. Či už pri procese nabíjania, alebo potom dakde v šuflíku.
@tom3555 môžu vytiecť, prípadne vyhorieť, prípadne vybuchnúť, ale to posledné sa kamarátovi stalo len keď ich nabíjal obvodom vlastnej výroby ktorý do nich pumpoval nejaké 10x väčšie napätie alebo prúd alebo čo, než aké samy poskytujú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale mňa zaujíma, že čo sa stane ak buden nabíjať iné batérie?
takze nebud kokot lebo z tych bateriek uz ozaj nic nebude, kup si radsej nabijacie NiMh GPčky, tie vydržia niečo.
alkalické batérie trocha nabiješ asi tak na 30% pôvodnej kapacity ale iba raz.
odporúča sa to iba v núdzových situáciach lebo môžu vybuchnúť.
a potom nevybuchujúca rada kúp si sanyo eneloop.
šak keď si neni ok, tak to urob. normálni ľudia to neskúšali.
Keď to chceš skúšať, radšej to rob vonku. Ja som bežne nabíjal nenabíjateľné baterky a jediné čo sa stalo bolo to, že vytiekli. Či už pri procese nabíjania, alebo potom dakde v šuflíku.