Idem maturovať z dejepisu, nosky, SJ a AJ. Záujem by so mal o žurnalistiku či filmovú kritiku, ale chcel by som či by ste mi vedeli poradiť aj ďalšie školy, ktoré by som mohol s týmito predmetmi vyskúšať.
tie maturitne predmety nikoho nezaujimaju : ) ide o to co ta bavi z tych predmetov a realne si poloz otazku ci sa dostanes na zurnalistiku alebo filmovu kritiku. zurnalistika - je vcelku pekna sanca sa dostat pokial si behom skoly robil nejake clanky do casopisov, alebo sam si casopis organizoval alebo podobne. to viem ze je tak na fifuk v blave. a filmova rezia to sa rychlo zobud : D na vsmu alebo vsvu alebo taketo umelecke zvasty sa nedostanes pokial si neni nejaky kamos alebo priamo rodina dajakeho herca a podobne. alebo si tak pekny a ukecany ze tych ludi v porote proste presvedcis (ale to pochybujem ze na to mas : ) )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
@1 najlepšia rada, ktorú ti poviem je- nikdy sa nikoho nič podobné nepýtaj.
všetci všetko budú vedieť.skús všetko a uvidíš