takto , táto otázka je od mojej kamarátky, nemá vlasný nick a pre jedinú otázku si ho založiť nechce a ja sa neodhlasujem lebo svoje heslo už neviem .. takže takto .. má17 a jedného veľmi dobrého kamaráta , úžastne si s ním rozumie, rozmýšľa že by b
To sa stáva dosť často, z toho vzniklo ,,nie som pre teba dosť dobrá/ý''
človek si pripáda jak povrchný kokot, ked sa mu to stane a má častokrát aj výčitky svedomia.....stretne najlepšieho človeka na svete, ale nepritahuje ho no..... ale ubezpepčujem ťa, že to nemá význam.
Zraníš ho , lebo časom ti docvakne, že to nikam nevedia a potom sa stane akurát to, že toho skvelého človeka zraníš.
@jaja888 mne sa to stalo, mala som rada jedneho chalana aj on mňa, ale fyzicky ma nepriťahoval, začali sme spolu chodiť (ja som dúfala, že sa to zmení) ale po pol roku sa mi tak zhnusil, pri každom dotyku, a nie to ešte bozkoch, že som sa s nim musela rozísť, takže nech s nim radšej nezačne chodiť, aj tak to dlho nevydrží, nech radšej zostanu kamaratmi
@jaja888 Myslím že základ je to čo k nemu cíti ale ide to skôr 50 na 50 musí tam byť aj jedno aj druhé. To myslím e musí k nemu niečo cítiť a musí ho aj priťahovať fyzický
2. prečo chcete ničiť kamarátstvo, čo je taktiež forma vzťahu a zvyčajne menej bolestivá
3. čo to kurnik je, fyzická príťažlivosť v tvojom veku? sexovať sa má s rozumom a ten ešte nemáte
4. to vážne hľadáte pomoc v takýchto veciach u cudzích ľudí z internetu, z ktorých polovička sú fejky, ďalšia polovička kkti nadržaní a ďalšia polovička premúdrelí idioti a možno tak malá časť skutočne normálni ľudia? ach
"to vážne hľadáte pomoc v takýchto veciach u cudzích ľudí z internetu, z ktorých polovička sú fejky, ďalšia polovička kkti nadržaní a ďalšia polovička premúdrelí idioti a možno tak malá časť skutočne normálni ľudia? ach
Nikdy - NIKDY si nezačínaj ani ty ani ona s niekým s kým si možno rozumieš ale nepriťahuje ťa fyzicky, kde to nie je, ani to nebude..bude z toho mimo, ked sa s ním dá dokopy lebo jej tam bude chýbať nejaká tá iskra
a to isté je aj naopak
musí tam byť aj porozumenie aj fyzická príťažlivosť, bez toho to nejde
podľa mňa je len sebecká. má v ňom super kamaráta, a nevie zniesť predstavu, že by oňho (ako o kamaráta) prišla kvôli jeho prípadnému vzťahu s inou osobou... tak si nahovára, že ho chce na vzťah, ale vzťah bez chémie... je "len" kamarátstvo.
takých kamarátov je ajajajáj...keď ju nepriťahuje, nech kašle nato...lebo sa ete zaľúbi dákym zázrakom, bude s ním rok a potom sa jej otvoria oči...a nem dopadne dobre
môže si slečna nahovárať čo chce ako dlho chce, NE-BU-DE TO FUN-GO-VAŤ. tiež som už dááávno pradávno založila jednu podobnú diskusiu a výsledok bol rovnaký.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Budu sa podvadzat ? kedze si asi nevie predstavit jeho curaka v sebe a obaja asi maju , budu mat potreby.
fyzično je druhoradé a v 17 sa môže rýchlo zmeniť
človek si pripáda jak povrchný kokot, ked sa mu to stane a má častokrát aj výčitky svedomia.....stretne najlepšieho človeka na svete, ale nepritahuje ho no..... ale ubezpepčujem ťa, že to nemá význam.
Zraníš ho , lebo časom ti docvakne, že to nikam nevedia a potom sa stane akurát to, že toho skvelého človeka zraníš.
2. prečo chcete ničiť kamarátstvo, čo je taktiež forma vzťahu a zvyčajne menej bolestivá
3. čo to kurnik je, fyzická príťažlivosť v tvojom veku? sexovať sa má s rozumom a ten ešte nemáte
4. to vážne hľadáte pomoc v takýchto veciach u cudzích ľudí z internetu, z ktorých polovička sú fejky, ďalšia polovička kkti nadržaní a ďalšia polovička premúdrelí idioti a možno tak malá časť skutočne normálni ľudia? ach
(áno, viem, že toľko polovíc neexistuje)
(áno, viem, že toľko polovíc neexistuje)"
I wish, I could.
a to isté je aj naopak
musí tam byť aj porozumenie aj fyzická príťažlivosť, bez toho to nejde
Ale ak to niekto dokaze, ma moj obdiv. Ja som asi prilis povrchny.
pekný deň prajem