Poradte prosím nejaký dobrý film, niečo na štýl iron-mana, avengers, kick-ass,...
Proste niečo akčné, vtipné a najlepšie zo superhrdinami
Alebo hocijaký dobrý film podla Vás
a to co si menovala, len kick-ass je z toho oznacovany ako komedia, averngers a iron-man niesu oznacovane ako "komedie", ale ak chces nieco podobneho stylu, ze to nebude "temne" ako nolanovky, snyder a x-men franchise a mat kusok humoru, tak:
- vsetky ostatne marvelovky co su natocene - Thor, Captain America atd.
- Hellboy - » www.imdb.com/title/tt0167190... (je aj dvojka, tiez ujde)
- Green Lantern - » www.imdb.com/title/tt1133985...
- Fantastic Four - » www.imdb.com/title/tt0120667...
- The Lone Ranger - nie tak uplne "superhero", ale radi sa tak ako taka legenda (Depp je tam skvely, )
- Jonah Hex - » www.imdb.com/title/tt1075747...
- Dr. Horrible’s Sing Along Blog - kratke, pocin sci-fi serialovych hercov a tak pocas strajku scenaristov, velmi podarene
- The Spirit - » www.imdb.com/title/tt0831887...
- Scott Pilgrim vs. the World - » www.imdb.com/title/tt0446029... ... taka fajna uletenost co ma svoje caro
podla hodnoteni na IMDB napr. si vyber nieco dobre z toho, alebo proste podla popisu co sa ti paci
a dodam, ze za dobre so superhrdinami povazujem nieco z x-men filmov, nolanovky o batmanovy, watchmen boli skveli a man of steel ako tak usiel ... ale to veci co niesu velmi komedie,
ale videl som aj skoro vsetko z toho hore menovaneho a neboli to az take strasne veci, jednohubky skor take bez rozmyslania, ale tak napriklad pri Hellboyovi, Scottovi ci Lone Ranger som sa dobre zasmial parkrat,
a the lego movie je paradny, to je najnovsie srdcovka, kedze som aj vyrastal na legu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ak to ma byt komedia a akcne a so superhrdinami tak:
- The Green Hornet - » www.imdb.com/title/tt0990407...
- Superhero movie - » www.imdb.com/title/tt0426592...
- Sky High - » www.imdb.com/title/tt0405325...
a kreslene
- The Incredibles - » www.imdb.com/title/tt0317705...
- Megamind - » www.imdb.com/title/tt1001526...
- The Lego Movie - » www.imdb.com/title/tt1490017...
a to co si menovala, len kick-ass je z toho oznacovany ako komedia, averngers a iron-man niesu oznacovane ako "komedie", ale ak chces nieco podobneho stylu, ze to nebude "temne" ako nolanovky, snyder a x-men franchise a mat kusok humoru, tak:
- vsetky ostatne marvelovky co su natocene - Thor, Captain America atd.
- Hellboy - » www.imdb.com/title/tt0167190... (je aj dvojka, tiez ujde)
- Green Lantern - » www.imdb.com/title/tt1133985...
- Fantastic Four - » www.imdb.com/title/tt0120667...
- The Lone Ranger - nie tak uplne "superhero", ale radi sa tak ako taka legenda (Depp je tam skvely, )
- Jonah Hex - » www.imdb.com/title/tt1075747...
- Dr. Horrible’s Sing Along Blog - kratke, pocin sci-fi serialovych hercov a tak pocas strajku scenaristov, velmi podarene
- The Spirit - » www.imdb.com/title/tt0831887...
- Scott Pilgrim vs. the World - » www.imdb.com/title/tt0446029... ... taka fajna uletenost co ma svoje caro
podla hodnoteni na IMDB napr. si vyber nieco dobre z toho, alebo proste podla popisu co sa ti paci
ale videl som aj skoro vsetko z toho hore menovaneho a neboli to az take strasne veci, jednohubky skor take bez rozmyslania, ale tak napriklad pri Hellboyovi, Scottovi ci Lone Ranger som sa dobre zasmial parkrat,
a the lego movie je paradny, to je najnovsie srdcovka, kedze som aj vyrastal na legu
pulp fiction by mal podľa mňa každý vidieť
a toto je dosť dobré akurát som to poradila kamoške a páčilo sa jej to
» www.csfd.cz/film/234142-po-...
@jessiqa dík za tip, nemal som už čo pozerať