Viem že už to bolo x takýchto fór ale nenašla som nič podľa môjho vkusu
Takže, poznáte nejaký film typu:
Eternal sunshine of the spotless mind, Truman Show, Secretary, Donnie Darko, Bitter Moon, An imaginary portrait of diane arbus, Les amours imagin
jj man on the moon si pozri, to je supa
Alebo si daj nekde to hladania korejske, japonske filmy, ked chces neamericke. Napr. Welcome to the nazov dediny ( asi nejaky Dhjamakol, ci co zac ) ale to je tiez mega film
tak nepoznam vsetky hentie filmy a asi sa vobec netrafim ale moju naj filmy su across the universe a mr.nobody ale tie su dost zname takze nepredpokladam ze by ta to dako oslovilo
Čo takto skúsiť severskú produkciu? Niečo od Triera či Vinterberga... Dancer in the Dark, Festen, Breaking the Waves, Idioterne, Jagten... alebo Kongen av Bastøy, Ondskan, Kunsten at græde i kor, Tummien perhosten koti to sú veľmi kvalitné kúsky. Alebo aj z Belgicka ma naposledy zaujal film The Broken Circle Breakdown
@valkyra5 takéto filmy nie každému sadnú videl som Breaking the Waves a Idioterne ale nejako ma to neoslovilo ... a dlhší čas sa už chystám na Jagtena tak som zvedavý čo z toho bude
@marek15693 Jasné, jasné Ale vzhľadom na to, že výčet filmov od zakladateľky témy, nie je tiež úplne na zahodenie, určite sa oplatí rýpnuť aj do toho severu... možno sa zapáči, možno nie. Určite mrkni ten Jagten
@marek15693 všimol som si,že sú ľudia, ktorí považujú za mínus, keď je film predvídateľný, ale mne osobne nevadí, keď tak trošku tuším, alebo dokonca viem ako skončí...som zvedavý akým spôsobom sa k tomu záveru dostanem
@efyks pre mňa bol absolútne nepredvídateľný až do tej chvíle ako sa už na konci dali dokopy, aspoň myslím a vtedy som už začal tušiť že sa niečo stane ale vôbec mi to nevadilo
@marek15693 mne zasvietila kontrolka keď mu ten starý kamarát na poslednej aukcii povedal, že ho doma od neho čaká darček, ale vôbec som netušil, že čo bude nasledovať...a ešte som bol strašne zvedavý akú úlohu v tom filme bude mať tá malá čo počítala
Seven pounds
Into the wild
One day (2011) toto sa páčilo priateľke
The bank job so stathamom celkom fajn pobavenie
Chlapec v pruhovanom pyžame silný príbeh z 2sv.
@jessiqa pozri si film moon (ten bol velmi dobry), zrodenie planéty opíc (nepodcenuj ho,je skvely) a nakoniec gravity ale ten má ovrovskú silu hlavne 3D v kine ale podla tvojich príkladov by sa ti tieto páčili,tiež mam takýto vkus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Alebo si daj nekde to hladania korejske, japonske filmy, ked chces neamericke. Napr. Welcome to the nazov dediny ( asi nejaky Dhjamakol, ci co zac ) ale to je tiez mega film
@marek15693 to som videla, je to top
Into the wild
One day (2011) toto sa páčilo priateľke
The bank job so stathamom celkom fajn pobavenie
Chlapec v pruhovanom pyžame silný príbeh z 2sv.
je ich dosť veľa to je len pár čo mi napadlo hneď
(to mi bolo poradené, keď som chcela niečo ako eternal sunshine... bolo to celkom fajn, ale na hento sa to nechytá.)
ale skús, možno sa ti bude páčiť
neviem z rukáva mi napadne memento, butterfly effect aj mechanik je také psycho
keď chceš viac, povedz