Teda ja neviem či na leto si mám zobrať dvojdielne plavky pretože meriam 166 a mám 68 kg ..ešte chcem do prázdnin schudnúť ale zatial má takúto váhu ..moj priatel mi hovorí že nech si kupim dvojdielne plavky lenže ja na to postavu nemám ale ja si neviem
Ja mám o pár kíl viac(na svaloch parádne) a mám 169 cm a v pohode nosím 2-dielne plavky(samozrejme také,čo vyhovujú môjmu typu postavy),názory ostatných mám u prdele
Ale tak skús tankiny(ak si dobre pamätám tak vršok majú ako tričko ) alebo sa pokukaj po pekných celých(vyhni sa volánikom,svetlým a neónovým farbám,širokým pruhom,veľkým vzorom a podobne,vhodné sú menšie vzory a užšie pruhy)
ja som napriklad chudy, mam len peknu tvar, ale nezacnem chodit do posilky, aby som bol cely pekny.... mam pici. Mne sa tazko pribera, tak co sa budem trapit? Je to len obal, nech vyzeram akokolvek som to ja.
nechcem počuť že nie som tučná to nie ..ja už som schudla 10 kg a teraz mákam dalej ..ako ja viem mala by som to mať u riťi čo druhý hovoria ale niekedy sa to jednoducho nedá ..a ja sa navyše hanbím ...
Nekúpala som sa na verejnosti už nejaký ten rok z podobného dôvodu, aký trápi Teba. Mám pre Teba len jedinú radu: Nerob tú istú chybu ako ja len kvôli hanbeniu sa.
@bublinka129 jeminacku a co ta je po ostatných ľuďoch kúp si dvojdielne nech ta opáli a vyser sa na každého keď sa páčiš priateľovi tak nič iného ta nemusí zaujímať !!! a myslím si že podľa toho čo si písala nie si na tom až tak zle takže naber trosku sebavedomia a padaj do sveta !!
@14 ja mám aj také plavky a nič sa pri sedení nezohýna ani nekrčí ani nič ale myslím že @13 fakt nesadne pre objemnejšie , mohlo by to škaredo vytŕčať na bokoch.
alebo by si mohla vyskúšať tú retro variantu
nechcem tu radiť blbosti ale podľa mňa sú pekné, nie sú také obyčajné jednodielne
mamina znama je teda o dost pevnejsia, ale ked som ju videl v celych sportovych plavkach, tak normalne ze jej to formovalo pevnu, a aj peknu postavu. ale ked si take plavky kupis, musia vyzerat tak, ze z presvedcenia si si take kupila, nie pre to, lebo si myslis, ze mas kilo na vyse
ale kasli na to kup si dvojdielne urcite vyzeras dobre ... ja nejsom sice baba ale keby si mna videla bez tricka tak by si dostala porazku ja sa radsej kupat ani nechodim
Pozri sa okolo seba,aké 100-kilové obstarožné ochechule si na seba dajú legíny a obtiahnuté tričko a sebavedome cválajú po ulici...však si kúp také,ktoré sa ti budú páčiť a budeš sa v nich cítiť dobre,nežiješ pre ostatných /doma ich nemáš/ ,ale pre seba.
podľa toho akú máš výšku a váhu, tak môžeš mať asi takú postavu ako ja.. a podľa mňa radšej dvojdielne ako celé ...aleee, kľudne si kúp také ako sa ti páčia.. a len tak mimochodom - určite niesi až taká tučná ako si myslíš!
@flussica ja som na tom rovnako teda... minulý rok som sa bola kúpať raz tuším .. a mala som taký pocit zlý, že tento rok viem, že nepôjdem vôbec... :/ (pokiaľ teda nezoženiem nejaké zázračné plavky)
a ešte moja kamoška, s ktorou som furt má postavu ako modelka, tak neni šanca aby som ja dačo zakryla
@acheraya Pf, keby bola kamarátka, navlečie sa s tebou do kostýmu tuleňa a ide sa na recesiu ! Ja to asi toto leto navrhnem, aj mám strašne silné nutkanie si taký kostým ušiť, ale už vidím, ako mi to bude radikálne zamietnuté, že budem zbytočne pútať pozornosť a že by si ma inak normálne nikto nevšimol a blaaa.. no a vidíš, takto sa proste tento rok neokúpem ani ja.
kašli sa nato, daj s aj dvojdielne nech si každý hovorí čo chce .. ale začni riadne civčiť a daj si zdravý jedálníček, aby is schudla, lebo ja mám 175 cm a mám 66 kg takje to rozdiel ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Ale tak skús tankiny(ak si dobre pamätám tak vršok majú ako tričko ) alebo sa pokukaj po pekných celých(vyhni sa volánikom,svetlým a neónovým farbám,širokým pruhom,veľkým vzorom a podobne,vhodné sú menšie vzory a užšie pruhy)
» cbskroq.files.wordpress.com/2010/10/zach-ga...
tak keby som vyzerala napríklad takto, tak určite že áno...
hm, no, to mi nenapadlo ja preferujem aj tak dvojdielne... čím menej látky, tým viac opálenej kože (ja viem, rakovina, bla bla bla
alebo by si mohla vyskúšať tú retro variantu
nechcem tu radiť blbosti ale podľa mňa sú pekné, nie sú také obyčajné jednodielne
snáď pomôže...
a ešte moja kamoška, s ktorou som furt má postavu ako modelka, tak neni šanca aby som ja dačo zakryla
Ale nezúfaj, ja myslím.. nie sme v tom sami .