Prosím potrebujem poradiť,ja neviem čo si mam myslieť o chalanovi, ktorý sa mi páči, ked jeden čas sa somnou pohode rozprava a potom mi už ani nepozdravi a potom neskôr príde o pol tretej ráno na bicykli z vedľajšej dediny a napiše mi na cestu I love you
hmm raz mysli na teba raz nie ked chce tak si spomenie a ked nie tak si nespomenie. jeden cas sa s tebouv pohode bavil a uz teraz nie ani neodzvoni. ja neviem ale ja by som sa na takeho vykaslal. ako fakt vazne. Ak by ta lubil, tak by sa s tebou chcel vzdycky stretnut to by bolo jedno za akych podmienok. nedjem pisat dlhe scenare. bud mas rozum alebo nie. Alebo sa hraj ty snim ale predsa dieta uz nie si. takze kasli na to a mysli na nieco ine.
no mne sa stalo nieco podobne na prazdninach....jeden den sme sa v pohode rozpravali a na druhy si ma vobec nevsimal a tak sa to stale opakovalo...az som nakoniec odisla a potom som sa dozvedela ze som sa mu pacila a teraz lutujem ze som mu to nepovedala...musis nabrat odvahu a povedat mu to! lebo on asi prvy nezacne...mozno potom zistis ze je to idiot ale mozno nie je a potom to mozes lutovat...a ak sa len s tebou zahraval tak to je jeho vina sak on raz pochopi ake to je....takze podla mna: ak sa ti paci tak mu to povedz!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov