xtinka-ty ma aj tak nevydavas,tak co ty so mnou chces,hmm?ty sa staraj o seba a o Maroska,aby ta nepodjebaval aj nadalej,dobre????A nie sa staras o mna!!!
23.ludia co sem pisu dobre robia ze su hnusny ja zakladatelku tejto diskusie poznam az moc dobre asi od svojich4 rokov a viem jake je to prijebane....a sak ty sa nestaraj do marosa a kika sa do teba starat nebude ked sa vies tako tobre ryt do 4 rocnych vztahov tak premna zamna ...ale nie kike!!!FUCK
26. neviem s kade by som nabrala 70 kilov ty kurva vyjebana...ty drz picu o mne a budem aj ja o tebe lebo mi uz dobre zeres nervy...27 a ak je z nasho okresu tak viem 100%kto je to,,.alebo mas zas ineho??!!
no ved si povedala,ze sa s tebou bavi,tak by si mala vediet na 100% kto to je,ci nie??a ja budem mat koho budem ja chciet a tebe sa s tym zdôverovat nebudem urcite!!!
ani nemusis lebo ma to tak zaujima ..ty aj cely tvoj zivot a tvoji kamarati ...no namiesto tych kamaratov som mala napisat iba kamaratka a kamarat lebo ostatny ta maju radi ze az...a aj tych co mas vo webke dvoch tak aj ty mi na teba uz vela povedali...caw
31.jezis kolko krat sa mam opakovat prestan s tym ty a prestanem aj ja...mne si ty nic neurobila narozdiel od kiki ale ked si ma takto zacala urazat tak nech sa paci ked myslis ze ok tak dobre uz nepis do mojich orii a berem to ako koniec s nasim pisanim ......
ajkalifeislove-ja ten koniec beriem uz davno...ale ty to asi nechapes!!!!a neviem kto mi zacal prvy nicky vymyslat a rozpravat o mne kktiny co neni ani pravda,tak sa uvedom prosim ta!!!
ja o tebe co podla teba vypravam???ja na teba nehovorim nic predstav si lebo ty ma akurat tak zaujimas a ja som ti ten nick nevymyslela tak neviem co oto mne hovoris!!!!!tak ked beres ze konec tak naco si zacala ty prva pisat mi na birdz do fori a tak a aj ked ti povim aj tak tam satle pises tak sa uveom ty a uz mi nepis...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
sry za CS
ale vyskúšaj, uvidíš, zvládneš
17: ako koho.. nemusi . mam kamosov ktori sa uplne zbastardeli a niektori o ktorich by si si ani netipla ze vobec nos vystrcili
TY a s tvojou sestrickou!!!!!!!!!