@h8u Ukazovanie je len jedna z troch disciplín, a podľa mňa najzaujímavejšia. Celkovo hra je o tom ako ti to pálí, ako dokážeš vysvetliť s obmedzenými možnosťami potrebné slovo, resp. nakresliť, alebo ukázať. Nemyslím si, že je to o opičkách.
@kissmeplease cluedo majú v každom hračkárstve, neviem kde sa pohybuješ že povieš takú vec akože "to nikto zjavne nepozná"
inak sorry, ale tie hry čo poznáš, to je len špička ľadovca, skús zasurfovať na boardgamegeek, monopoly/investor/dostihy activity a scrabble ? to sú hry z devedesiatych rokov. To je "v preklade" akoby si dnesniekomu hovorila že Sims 1 je fakt pecka! Tým ťa neurážam ani enhovorím že sú to zlé hry, len, ak máš spoločenské hry fakt rada tak si skús zahrať aj tie novšie, odporúčam na začiatok úplne jednoduché dobble, timeline, alebo riff raff a potom by som kludne šiel aj na ťažšie veci, pandemic, dominion, carcassone a pod. ( a ani to nie sú tie najnovšie a najlepšie)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
activity
party alias
karty
najlepšia hra ever, len vás musí byť viac
alebo podľa počtu ľudí papiere, urobiť z nich 6políčkový vejár a hrať na tom kto kde ským čo čím prečo
asi jedina spoločenská hra čo som za posledných 7 rokov hral ale bavilo ma to donúti to človeka myslieť a ojebávať aj keď je nadruľaný
ale kup si Sid Meiers Civilization
» www.ihrysko.sk/strategicke-hry...
ale tak hra moze byt vpohode
ja som civilization tiez kupoval na alze
a ďalej už spomenuté Activity, Monopoly, Investor, Dostihy a sázky, Autoeuropa, Dračí hrad, Scrabble, Poštár a tak
inak sorry, ale tie hry čo poznáš, to je len špička ľadovca, skús zasurfovať na boardgamegeek, monopoly/investor/dostihy activity a scrabble ? to sú hry z devedesiatych rokov. To je "v preklade" akoby si dnesniekomu hovorila že Sims 1 je fakt pecka! Tým ťa neurážam ani enhovorím že sú to zlé hry, len, ak máš spoločenské hry fakt rada tak si skús zahrať aj tie novšie, odporúčam na začiatok úplne jednoduché dobble, timeline, alebo riff raff a potom by som kludne šiel aj na ťažšie veci, pandemic, dominion, carcassone a pod. ( a ani to nie sú tie najnovšie a najlepšie)