viete, niesom oblubena medzi učitelmi, ani medzi ziakmi.. s mojou kamoskou vyčievame z radu malych deti...chodila som s jednym chalanom zo skoly, jeho najlepši kamos ho odomna odhovaral a teras sme sa rozisli.. medzi tou triedoc sa rozsirila sprava(kt. ma
ak mám pravdu povedat ani ja nwm co by som robila ako toto citam .. ale zase aj podla toho co za sprava to bola .. hmm a ak naozaj chces prestupit mala by si sa poradit s mamou
Neprestupuj .. zvládneš to
Ved načo prechádzať na inú školu na rok- či dva ,zbytočne,čo ak ťa ani tam neprijmú medzi seba,čo budeš potom robiť medzi novými a ešte sama?
Ved keď máš v triede aspoň jednu kamošku tak zostaň
MOžno sa situácia zlepší,a tie deti prestanú riešiť Teba neboj
Vies kolko veci este budes o sebe pocut? A polovica z nich nikdy nebude pravdiva. Tento problem nemas jedina, ohovaranie tu vzdy bolo a bude. Ja kebyze mam prestupovat na inu skolu vzdy ked o sebe pocujem nejaku hlupost tak by mi z toho uz preplo Vykasli sa na to, na kazdu senzaciu sa po par tyzdnoch zabudne a nahradi ju nejaka ina
Ja by som zvolil inu skolu ,kamarát prestupil tieš v 13 a prijali ho medzi seba....ale to bol iny strihač Odyšiel kvoli učiteľom , a tam boly ešte horší
Aj keď nevieme čo je dôvodom, prečo ťa ostatní nechcú prijať medzi seba, nič to nemení na fakte, že dnešná mládež vie byť poriadne krutá. Avšak možno by pomohlo si nepripustiť čo si ostatní myslia a hovoria a po čase ich to prejde...
Dobre poznám takéto situácie, nie je to nič príjemné, keď ťa vyčlenia z kolektívu, no vždy to časom prehrmelo a všetko sa vrátilo do normálu.
Určite by si si mala pohovoriť o týchto problémoch s rodičmi, lebo nechápem prečo by si im nemohla povedať pravdu. Som si istá, že ti budú oporou v týchto neľahkých chvíľach...
ani mna na zakladnej nikto nemal rad, chcela som odist ale rodicia povedali ze by to bolo velmi zlozite menit skolu, tak ma tam nechali trpiet, nikoho som nemala... a teraz? som na strednes a je mi davno sum-a-fuk co bolo
Ked chces prestupit, prestup. Je to len na tebe.
Ale mozno keby si to niekomu povedala, zlepsilo by sa to (napr. tvojej mame)- mozno by nieco dokazala vyriesit ona, ako dospely.
Nejako z tvojho pisania nechapem, o co ide.
Nieco ake klebety, ktore sa o tebe siria po skole? Na tie kasli! Dolezite je, ze TY vies ako to je, a vedia to aj tvoji skutocni kamarati. Maju ta radi taku, aka si, a to si vaz
Klebety prichadzaju a odchadzaju. Ak si teraz ty stredobodom pozornosti, o tyzden sa moze stat nieco "velke" a na teba vsetci zabudnu... Skus este pockat, ci sa to nezlepsi...
jedine co by prestup vyriesil by bolo, ze by si sa uz nemusela pytat "kto na teba bude ukazovat prstom" pretoze to budu vsetci....
je ta sprava co sa o tebe rozsirila a ma ti sposobovat problemy pravdiva? .. ak nie tak to vobec neries lebo je to uplne bezpredmetne... ignoracia nepravdivych informacii je ovela lepsia ako na to reagovat lebo ti pokoj nedaju.. kazdopadne prajem vela stastia *THUMBS UP*
Povedz to svojej mame , jednoznacne , inak to nepojde sama nic nevyriesis v tomto . Inac ak je ta sprava nepravdiva a dost ta pospinuje tvoji rodicia mozu podat trestne oznamenie, aj ked no , to asi su 13 rocne deti co rozpravaju debiliny takze ich ani nemozno stihat .... heh no neviem , ja by som ti poradil povedat to ozaj mame , ak ide len o ohovaranie , urcite ti pomoze ak jej to vsetko pekne vylozis a pripravis nato ze sa jej to nebude pacit , myslim ze by to pochopila a dokazala by spravit nejake opatrenia .... Good Luck s problemom hadam ho vyriesis
@0 "s mojou kamoskou vyčievame z radu malych deti" a jak vycnievate?za to,ze si mala frajera?si dobre tupa picka ak to je ten dovod..inak mat frajera znamena viac nez muchlovanie v meste aj ked si ho mala,tazko si zazila lasku
Ja som toho už prežila na škole...ci kks vieš, to je väčšinou tak, že na populárnych ľudí sa stále valia kulehy viem svoje o tom hh... no ale tak k téme sa vyjadrím, že keď vieš, že aká kuleha sa o tebe rozširuje a je to fakt blbosť, tak tomu určite neuveria... keď to povedal nejaký týpek, čo si väčšinuo vymýšľa hh... a keď, tak sa bráň a ten čo to rozniesol, tak roznes o ňom tiež dačo naraz na jeho slabé miesto pomsta je vždy sladká uvidíš dokonca sa v tom budeš vyžívať jak NA NEHO budú ukazovať prstom AKÉ DANÉ, TAKÉ VRÁTENÉ
@1@andrejkaza - a ty máš 12? omg! mimochodom imblond sa aspoň relatívne súvisle (a zmysluplne) vyjadruje, narozdiel od teba, takže neviem na čo narážaš.
@0 - smej sa im že sú takí debili a smejú sa ti
možno to nezaberie okamžite, ale časom im dopne že si vyhrala ty. a možno to nezaberie vôbec, ale je to dobrá technika, ktorá v mierne inteligentnejších spoločnostiach funguje, takže je dobré si ju osvojiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ved načo prechádzať na inú školu na rok- či dva ,zbytočne,čo ak ťa ani tam neprijmú medzi seba,čo budeš potom robiť medzi novými a ešte sama?
Ved keď máš v triede aspoň jednu kamošku tak zostaň
MOžno sa situácia zlepší,a tie deti prestanú riešiť Teba neboj
Dobre poznám takéto situácie, nie je to nič príjemné, keď ťa vyčlenia z kolektívu, no vždy to časom prehrmelo a všetko sa vrátilo do normálu.
Určite by si si mala pohovoriť o týchto problémoch s rodičmi, lebo nechápem prečo by si im nemohla povedať pravdu. Som si istá, že ti budú oporou v týchto neľahkých chvíľach...
Ale mozno keby si to niekomu povedala, zlepsilo by sa to (napr. tvojej mame)- mozno by nieco dokazala vyriesit ona, ako dospely.
Nejako z tvojho pisania nechapem, o co ide.
Nieco ake klebety, ktore sa o tebe siria po skole? Na tie kasli! Dolezite je, ze TY vies ako to je, a vedia to aj tvoji skutocni kamarati. Maju ta radi taku, aka si, a to si vaz
Klebety prichadzaju a odchadzaju. Ak si teraz ty stredobodom pozornosti, o tyzden sa moze stat nieco "velke" a na teba vsetci zabudnu... Skus este pockat, ci sa to nezlepsi...
je ta sprava co sa o tebe rozsirila a ma ti sposobovat problemy pravdiva? .. ak nie tak to vobec neries lebo je to uplne bezpredmetne... ignoracia nepravdivych informacii je ovela lepsia ako na to reagovat lebo ti pokoj nedaju.. kazdopadne prajem vela stastia *THUMBS UP*
a možno preto som necitlivý chuj
@0 - smej sa im že sú takí debili a smejú sa ti
možno to nezaberie okamžite, ale časom im dopne že si vyhrala ty. a možno to nezaberie vôbec, ale je to dobrá technika, ktorá v mierne inteligentnejších spoločnostiach funguje, takže je dobré si ju osvojiť.
for :
ooooo
ja som ti picka?.. nie, nieje to o tom ci som uz mala frajera alebo nie.. wies, dojdi niekedy do nasej triedy,.. potom moshes posudit.. ..