druhy. ale ja by som si nekupila lenovo za zhruba rovnaku cenu dnes kupis svizne hpcko a s lepsimi parametrami ako tieto sunky... kukni napr. HP 250 F0Y83EA ... alebo pozri nejaky acer z rady travelmate, tie su tiez fajn co sa tyka pomeru cena/kvalita
@soreljulien dell ano, ale dell je strasne drahy... no kvalitny.
a lenova chodia ludia najviac reklamovat (info od ujov predajcov v specializovanom obchode), takze ma nepresvedcis, ze je to dobra znacka. ked som si bola po svoj hp probook mi vraveli, ze som si vybrala velmi dobre ale kludne sa mozeme hadat dalej
@kitty7 nuž asi pre to lenovo thinkpad mali aj poslanci alebo na daňových úradoch a podobne .. kdežto HP tak akurát na základných školách vše závisí od triedy notebooku bude to na rovnako pri všetkých tých najlacnejších
@kitty7 tak zas na druhu stranu im staci nakecat na hocijaky produkt co im dlhsie stoji na sklade ze je super aby ho ludia brali, netreba verit vsetkemu
a vseobecne sa tiez lenova odporucaju po forach z roznych zdrojov, co som si vsimol pri vyberani, takze to s nimi nebude az take biedne asi
co sa tyka kazivosti, nenasiel som nic aktualne tak o tom pomlcim radsej
a k teme, neviem ake maju konfiguracie ale sak toto su uz zastarale notasy na hry, bud prihod a investuj do niecoho lepsieho alebo sa s hrami rozluc
IMHO, na hry je lepsi ten prvy, neviem, co za hru by si rozchodil na integrovanej grafike. na hry by som ale asi skor kupil desktop a nie notas....a ked som pred 3 rokmi kupoval notas, tak sa mi zda ze aj mne predajca povedal, ze lenovo im chodia casto reklamovat.
@soreljulien to je co za argument? myslis, ze poslancom a danovakom vyberaju len to najlepsie? iba sa niekto poriadne nabalil rovnako ako so systemom, kazdy rok ho menia na danovom aby si niekto naplnil vrecko a pritom nefunguje ani jeden poriadne, tento rok to bolo asi top, podnikatelia placu som zvedava, kolko pokut pride takze ma neprekvapuje, ze danovakom dali lenova som sa pobavila
@toxo ja som dosla s tym, ze notebook mam vybraty, takze to asi nebude o tom, ze im nieco stoji na sklade, nepresvedcili by ma o inom.
inak tiez poznam vyznavacov tejto znacky, vacsinou su dost ortodoxni, to ako vyznavaci samsungu, tu znacku tiez nemusim, podla mna su to shity a lenova tiez, mna ta znacka neoslovila a ako som povedala si o tom myslim svoje. naco sa hadat, vsak si maj svoje lenovo, pre mna za mna...
@kitty7 no myslím že pradajca asi radí to na čom má najväčší rabat a čo sa najviac kazí aby si človek čo najskôr kúpil ďaľšiu rárohu ... ach jaj si ako človek čo odsudzuje automat a v živote ho nemal
@soreljulien nechapes, ze mne nikto neradil? ja som dosla do predajne, ze tento notebook chcem, internet hovori, ze ho mate. hotovo.
neverim pofidernym znackam, ktore nepoznam a duplom, ak na ne pocujem viac zleho ako dobreho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a lenova chodia ludia najviac reklamovat (info od ujov predajcov v specializovanom obchode), takze ma nepresvedcis, ze je to dobra znacka. ked som si bola po svoj hp probook mi vraveli, ze som si vybrala velmi dobre ale kludne sa mozeme hadat dalej
a vseobecne sa tiez lenova odporucaju po forach z roznych zdrojov, co som si vsimol pri vyberani, takze to s nimi nebude az take biedne asi
co sa tyka kazivosti, nenasiel som nic aktualne tak o tom pomlcim radsej
a k teme, neviem ake maju konfiguracie ale sak toto su uz zastarale notasy na hry, bud prihod a investuj do niecoho lepsieho alebo sa s hrami rozluc
inak tiez poznam vyznavacov tejto znacky, vacsinou su dost ortodoxni, to ako vyznavaci samsungu, tu znacku tiez nemusim, podla mna su to shity a lenova tiez, mna ta znacka neoslovila a ako som povedala si o tom myslim svoje. naco sa hadat, vsak si maj svoje lenovo, pre mna za mna...
neverim pofidernym znackam, ktore nepoznam a duplom, ak na ne pocujem viac zleho ako dobreho.