Mám možnosť si vybrať z dvoch notebookov. No a keďže sa do počítačov nevyznám, prosím o radu. Chcela by som vedieť ktorý nb je výkonnejší, a celkovo sa viac oplatí kúpiť, keď ho budem používať na bežné internetovanie, samozrejme na prácu s wordom a podobn
Z tych dvoch Toshiba. Fajn dlhorocna znacka a s ACERom ma velmi malo ludi pozitivne skusenosti. Na pamatetre sa mi nechce divat, lebo dnes je to v podstate jedno. Ak su v rovnakej cene, ACER asi bude vykonnejsi ale ako vravim, velmi malo ludi je s nim spokojny a dnes Ti moze byt vykon fakt ukradnuty.
Ten Acer má operačný systém Linpus? Windows sa ti tam asi nebude chcieť dokupovať. Z tých dvoch ber Toshibu.
Na internet, prácu s wordom, filmy a hudbu ti stačí v podstate hocijaký terajší notebook. A na novšie hry by si musela siahnuť po podstatne výkonnejšom stroji.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Na internet, prácu s wordom, filmy a hudbu ti stačí v podstate hocijaký terajší notebook. A na novšie hry by si musela siahnuť po podstatne výkonnejšom stroji.
- emanuel. krása je vprdeli.
a ide super