viete mam taky problem, velmi casto sa hadam so svojom mamou.
Nedávno moja teta oslavovala narodeniny a moja mama sa struskala, ja som jej to samozrejme vyhodila na oči pretože mne aj bratovi sľubovala, ze nebude ani piť ani f
ja mám teraz tiež problém s mamou.. v jednom kuse mi nadáva nech sa deje o hocičo.. proste, stále som zlá.. a aby nestačilo to že mi nadáva a neviem čo všetko mi zakazuje, tak na mňa raz nahučala a povedala že sa nemožem baviť s niektorými kamarátkami.. a toto je už akože vrchol..
nika nemožem chodiť, nič nemožem robiť.. iba sa učiť T_T jak keby som nemala nič iné na práci len sa nonstop učiť T_T už len čakám ten deň keď mi zakáže dýchať.... skrátka to s mamou teraz mám fakt ťažké, a neviem čo mám robiť.. keď sa hádame a chcem jej niečo vysvetliť nahučí na mňa že nech si nevymýšlam alebo mi na to zas niečo povie... samozrejme nič pekné ona mi už vlastne v poslednom čase nevie povedať nič pekné, len mi nadáva.... a ja už fakt neviem čo mám robiť, som na dne ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
nika nemožem chodiť, nič nemožem robiť.. iba sa učiť T_T jak keby som nemala nič iné na práci len sa nonstop učiť T_T už len čakám ten deň keď mi zakáže dýchať.... skrátka to s mamou teraz mám fakt ťažké, a neviem čo mám robiť.. keď sa hádame a chcem jej niečo vysvetliť nahučí na mňa že nech si nevymýšlam alebo mi na to zas niečo povie... samozrejme nič pekné ona mi už vlastne v poslednom čase nevie povedať nič pekné, len mi nadáva.... a ja už fakt neviem čo mám robiť, som na dne ...