ak chceš skate ozaj na skejtovanie tak ten lacný nebude ak chceš poriadny radím ti ho vyskladať si a nekupovať komplet long máš dobrý do mesta a na také leháro skor, ten už skladať podla mna ani nemusíš to jedine keby ozaj chceš nejakú šupu ale longy su v pohode ceny
Ak si začiatočník tak by bol najlepší skateboard (ale nevyberaj podľa ceny)Ale je dosť hlučný a mne vadí ako je prehnutý.
Longboard nemám ani som na ňom neskúšala jazdiť.Ale kamošky hovorili že je dobrý a rýchli
Ale môžem ti odporučiť aj pennyboard ja ho mám a je super- tichá jazda,ide oveľa rýchlejšie ako skateboard,dobré zatáčky a aj kamoška čo má skateboard pochválila a striedame sa že občas idem ja na jej skate a ona na penny ale pennyboard je oveľa lepší. Skús o ňom porozmýšľať.Ako podľa mňa začínať na skateboarde je najlepšie(že sa naučíš ten základ.Ale ked si šikovnejší tak sa to naučíš možno za 1-2 týždne a tak by bolo najlepšie keby nejaký tvoj kamoš ktorý má skateboard ťa na ňom učil a potom by si si vybral čo chceš) A ked už vieš ten základ tak odporúčam pennyboard.Je vhodný aj pre začiatočníkov.
aha tak môj názor je bud skateboard(na ňom sa fakt asi najlepšie naučíš začiatky)alebo pennyboard(je tiež dobrý aj pre začiatočníkov)len sa na ňom nesmieš báť.Pretože ja som sa učila na skateboarde možno 3-4 týždne (tie začiatky-ako sa odraziť,ako na ňom stáť,Potom odbočovať-doľava,doprava,zastaviť a hlavne ako z neho nespadnúť) a potom ked som prešla na penny tak sa mi to všetko zdalo také divné(penny je vyšší,ide oveľa rýchlejšie,je rovný-a skate je na mňa až moc prehnutý a penny ide potichu).Tak môj názor je aby si zatiaľ na ten longboard zabudla.Teraz sa už len ty musíš rozhodnúť či penny alebo skate. Skús zvážiť cenu (ale nekupuj najlacnejšie lebo sa môže ľahko zlomiť alebo bude pokazený a nekupuj ani najdrahší pretože hovoríš že si začiatočníčka tak môžeš z neho spadnúť a bude celý dolámaný) skús zvážiť či na ňom chceš jazdiť len do školy alebo aj doma sa tomu venovať (rôzne skoky a pod.) a hlavne porozmýšľaj či ťa neomrzí(pretože taký skate alebo penny stojí okolo 40-200Eur a keby ťa prestal baviť tak škoda peňazí.) Ale ten skate by bol podľa mňa najlepší nápad pretože ked sa na ňom kvalitne naučíš(a na ňom sa ti bude učiť najlepšie) tak potom môžeš pokračovať naozaj na penny(a to potom bude hračka na ňom jazdiť) alebo na longboarde a ten je moc rýchli.
A to ako ti už vyššie radili aby si si ho doma poskladala je hovadina pretože ty sa do toho predsa ešte nevyznáš(a tak si ho možno ani nevyskladáš) a bude ťa to stáť veľmi veľa eur tak po samom kupovať súčiastky.Takže radšej si kúp skate alebo penny ale v celku (nič si sama neskladaj!!!)A ked ešte niečo budeš chcieť tak ti môžem poradiť čo sa tíka skateboardovania(alebo pennyboardovania) a súčiastky si budeš dokupovať potom ked by ti niečo odišlo
@clarise A koľko vážiš? pretože väčšina spomínaných má nosnosť okolo 100 kg ale to si musíš pozrieť pri každom skate alebo penny osobitne.Ale čo sa týka jazdy tak myslím že to nijako neovplivňuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Longboard nemám ani som na ňom neskúšala jazdiť.Ale kamošky hovorili že je dobrý a rýchli
Ale môžem ti odporučiť aj pennyboard ja ho mám a je super- tichá jazda,ide oveľa rýchlejšie ako skateboard,dobré zatáčky a aj kamoška čo má skateboard pochválila a striedame sa že občas idem ja na jej skate a ona na penny ale pennyboard je oveľa lepší. Skús o ňom porozmýšľať.Ako podľa mňa začínať na skateboarde je najlepšie(že sa naučíš ten základ.Ale ked si šikovnejší tak sa to naučíš možno za 1-2 týždne a tak by bolo najlepšie keby nejaký tvoj kamoš ktorý má skateboard ťa na ňom učil a potom by si si vybral čo chceš) A ked už vieš ten základ tak odporúčam pennyboard.Je vhodný aj pre začiatočníkov.
Začiatočník.