@melancholik netreba, keď nevie požiadavky, natlač jej svoje, aspoň ak si nechá párkrát zle poradiť, tak si lepšie uvedomí že treba lepšie vedieť požiadavky
@veronikadelrey huawei p10 lite, môj druhý androidový mobil, a ten čo ma po mesiaci používania definitívne vyliečil z pohŕdania androidom (z používateľského hľadiska, z toho vývojárskeho je to stále humus, ale to ťa vôbec nemusí trápiť )
@veronikadelrey@18 huawei p10 lite spĺňa všetky tvoje požiadavky
(čo teda nie je príliš problém lebo ich nemáš veľa ani náročných)
teda možno okrem tej ceny, bol 480-520, nie som istý, mám to s paušálom
Bál som sa ísť do iPhonu ale stalo to za to. Prepracovaný mobil s prepracovaným iOS. iPhone 6 alebo SE. Baterka vydrží deň. Možno vydrží viac len ja ho často používam. A behom hodinky je nabitý. Takze Apple je Apple
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
treba poznať požiadavky najskôr pri kúpe techniky
Ale iPhone 6S aspoň 32GB verziu pod 500€ úplne novú nekúpiš.
Huawei P10 / P10 Lite - ale zase EMUI nadstavba čož je niečo ako to od Xiaomi a mne osobne sa veru nepáčia.
Xiaomi je fajn ale kvalita fotaku u niektorých modeloch je fakt hrozná.
@veronikadelrey huawei p10 lite, môj druhý androidový mobil, a ten čo ma po mesiaci používania definitívne vyliečil z pohŕdania androidom (z používateľského hľadiska, z toho vývojárskeho je to stále humus, ale to ťa vôbec nemusí trápiť )
(čo teda nie je príliš problém lebo ich nemáš veľa ani náročných)
teda možno okrem tej ceny, bol 480-520, nie som istý, mám to s paušálom