Ahojte chcela by som sa vás opýtať viete mi poradiť nejaký dobrý so silným krytím a tiež dlhotrvajúci korektor pod oči ? Nie niečo čo vydrží 2-3 hod. a potom by som si to musela dať na novo. Mám dosť tmavé kruhy pod očami a dosť svetlú pleť.
Ďakujem
Ja by som ich skor skusila farebne korigovat ako prekryvat silnym korektorom. Lebo zas no snaz sa prekryt nieco modre(fialove, zelene,sive a bohvie este akej farby existuju kruhy pod ocami) niecim farby tvojej pleti. To urobi zo spominanych farieb ich svetliu odtien. Ale ked to neutralizujes(napriklad korektorom do zlta, ruzova, lososvej farby) tak ti vznikne vlastne ideal. A nemusis to prekryvat silne krycim korektorom.
Ak ked ma niekto plet so sklonom k cervenaniu existuju bazy ktore su zelene, aby neutralizovali ton pleti a clovek nemusel davat pomaly Dermacol Cover aby cervenanie zakryl. :S
@ayame neviem preco ti nedrzi. Ja neviem ani co sa stalo v poslednej dobe mne kedysi prislo @1 a @2 super a v poslednej dobe mi nevyhovuju.
Skus sa ist pozriet do drogerie, teraz ma Maybelline master camo- odtien apricot na kruhy pod ocami a skus no. :/
Alebo » www.krasotika.sk/korektory/fareb...
myslim ze ten bol kedysi na zahranickom youtube preflaknuty a vela youtuberiek ho pouzivalo tak skus pozriet nejake video.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ak ked ma niekto plet so sklonom k cervenaniu existuju bazy ktore su zelene, aby neutralizovali ton pleti a clovek nemusel davat pomaly Dermacol Cover aby cervenanie zakryl. :S
Sorko musela som si zamudrovat...
cenovo dostupné, som s ním veľmi spokojná aj pre jeho kvalitu , jeho krycia schopnosť je super
Skus sa ist pozriet do drogerie, teraz ma Maybelline master camo- odtien apricot na kruhy pod ocami a skus no. :/
Alebo
» www.krasotika.sk/korektory/fareb...
myslim ze ten bol kedysi na zahranickom youtube preflaknuty a vela youtuberiek ho pouzivalo tak skus pozriet nejake video.