(keďže Anime sú vlastne také Animované filmy alebo seriály tak som to hodil do tejto rubriky)...
Pozeráte nejaké anime? ak áno tak aké? Ja som pozrel už véľa véľa rôznych Anime a teraz neviem čo pozerať. Práve sa chystám na "Sakurasou no Pet na Kano
@mirka7 pozrel som si o tej princeznej Mononoke nejake obrazky a mam pocit že som to videl nebolo to niečo s tým že ten chlapec mal ruku ktora akoby robila sama čo chcela alebo niečo také? nemyslím nijake uchylnosti hej
Videl som toho myslím celkom dosť .. Z toho žánru čo si písal, tak sa veľmi páčilo anime Toradora! ..fakt šupa, ale predpokladám, že to už máš za sebou ..
A také naj pre mňa sú Katekyo Hitman Reborn!, Psycho Pass, Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai, Bakemonogatari a ďalšie série, či vychádzajúce Shingeki no Kyojin.
@panci Toradora som chvíľu sledoval ale potom som sa pustil do Sword Art Online a nedopozeral som to (skončil som na 8 časti)
Hmm a z tých čo si písal poznám ešte Katekyo Hitman Reborn! to som tiež chcel pozerať lebo na to boli zaujímavé AMVčká Hlavne ten chalan s ohnivou ofinou a ohnivými rukavicami vyzeral zaujímavo
No nič najprv dopozerám Sakurasou no Pet na Kanojo a potom sa pustím na Toradora a až potom Hitman Reborna si zrejme kuknem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a pokemonov, of course.
ale tie posledné dve sú až moc romantické
ináč nepoznám veľa anime, a seriály vôbec nepozerám, len filmy
a potom by som ti vedela poradit uz len shounen-ai/yaoi
Detroit Metal City!
a teraz som zacala pozerať Lovely complex
@mirka7 tu princeznú mononoke som nepozeral ale počul som o tom a Cesta do fantázie som videl už dávno dávno to je tiež uplne epické :3
Ale ano, odporucam pozriet si to...
A také naj pre mňa sú Katekyo Hitman Reborn!, Psycho Pass, Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai, Bakemonogatari a ďalšie série, či vychádzajúce Shingeki no Kyojin.
Hmm a z tých čo si písal poznám ešte Katekyo Hitman Reborn! to som tiež chcel pozerať lebo na to boli zaujímavé AMVčká Hlavne ten chalan s ohnivou ofinou a ohnivými rukavicami vyzeral zaujímavo
No nič najprv dopozerám Sakurasou no Pet na Kanojo a potom sa pustím na Toradora a až potom Hitman Reborna si zrejme kuknem
z komédií Lovely Complex, Nodame Cantabile, Kaichou wa maid sama