@romanzkrajinyx vo vsetkych odbornych recenziach ich chvalia. a to, ze su vo videoklipoch, neni ziaden velky naklad na propagaciu - proste 1 kus daruju interpretovi a je to. dr. dre je vynikajuci hudobnik, preto znacke s jeho menom verim
Majú veľmi dobrú citlivosť, takže aj z bežného prehrávača hrajú dostatočne hlasno. Naživo som ich nepočul hrať, ale mám pocit, že majú rovnaké meniče ako K412, ktoré mám a musím povedať, že v danej cenovej kategórii hrajú excelentne.
ja mám podobný problém ... ale našla som nejaké ktoré sa mi zdajú celkom fajn ... napr.: scullcandy alebo airwalk ale to záleží či chceš velké sluchátka alebo štuple do uší
@antifunebracka no hej ja ma zatial kossi ale to uz ma kazdy a to ma stve a aj to ze maju take debilne kable, beats su take dizajnove pekne aj hudbu hraje dobre, len treba nasporit, zachvilu idu vianoce uvidim co bude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ony sú aj kvalitné ale naozaj trocha predražené
Majú veľmi dobrú citlivosť, takže aj z bežného prehrávača hrajú dostatočne hlasno. Naživo som ich nepočul hrať, ale mám pocit, že majú rovnaké meniče ako K412, ktoré mám a musím povedať, že v danej cenovej kategórii hrajú excelentne.