chcem si cez vikend pozriet zhuleny nejaky film, najlepsie asi komediu, len nic ma nenapada...ak viete o niecom dobrom, specialne ked je clovek zhuleny, tak napiste
@1 - tie dva som uz videl ale to je v podstate jedno, co pozeram, lebo aj tak vtedy nechapem suvislosti a na druhy den neviem o com bol film kludne by som mohol jeden film dookola pozerat ale chcem troska zmenu
Rozhodne Ti odporúčam ruskú komédiu Sveráz národního lovu z roku 1995. Vyšla pred nedávnom vo Filmagu za 39-Sk, takže aj cenovo dostupná. Geniálna komédia o zberateľovi trofejí a kuriozit z Fínska, ktorý prišiel do Ruska na lov, pričom ak sa dobre nachlastajú vodky, dopadne to celkom inak...
Dobré sú aj talianské komédie s Paolom Vilaggiom, pričom nemyslím zrovna Fantozziho, ale napr. Bonnie & Clyde po Italsku, Dobrá země, Ja nu spík Inglíš...
podla mna je na takyto stav najlepsia BEBE TV neviem ci tu tv mas .. minule u mna kamsky spali .. bolo pivecko sme sli spat tak o 5 rano a z toho sme asi 3 hodiny v kuse pozerali bebe tv by ste neverili aka haluz to moze byt ked vam tam dokolecka chodi kacka a podobne normalne vam z toho zacne sibat .. a to si ani neviem peedstavit keby sme boli zhulene
asi to idem dnes spravit tak, ze si pozriem ten Requiem for a dream, ale to si pozriem este ked nebudem zhuleny, lebo to by bolo mozno skoda pozerat zhuleny, lebo vtedy ani neviem co pozeram poriadne...a potom zhuleny si pozriem horor Ti druhi...
@24 - ved ja ani nemam rad take klasicke horory krvaky...to mi strasne nepride...clovek sa najviac boji toho, co nevidi...tak dufam, ze by sa mi to mohlo pacit podla toho, co som o tom cital...
tak som to dopozeral...ten film Requiem for a dream ma az tak strasne velmi nebavil, ale nejak vo mne vyvolal taku depresivnu naladu...a ten film Ti druhi, tak to bolo psycho pozerat zhuleny a po tme...potom som musel zasvietit, ale aj tak som sa bal...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Dobré sú aj talianské komédie s Paolom Vilaggiom, pričom nemyslím zrovna Fantozziho, ale napr. Bonnie & Clyde po Italsku, Dobrá země, Ja nu spík Inglíš...
» www.d4rkw00d.net/stuff/flash/ima...
podla mna si pozri Requiem for a dream, ale tak to ma strasne daleko od komedie a bol by si skor mimo negativne, lebo je to fakt silny film..
A potom radšej rovno prestaneŠ húliť ...