10. Mayo: si ma predbehol :´-( som chcela dať Fionu Apple, neznámu, no skvelú to tetu.
inak skús The Jam, tí boli za éry punku´77 docela neznámi (alebo skôr sú neznámi u nás, ako to už býva so všetkým ).. a ono to bol skôr taký dobrý rock´n´roll. Odtiaľ je aj Paul Weller.
A jednoznačne odporúčam The Smiths, Joy Division a Pulp
óóó... teraz keď tak pozerám na tú Amiinu u Maya, tak mi napadli múm, síce predpokladám, že ich by si mohol mať. A potom Staffraen Hákon. A GusGus. A vlastne už aj Sigur Rós napíšem
doporucujem : Ladytron (výborné) , Broadcast, Oh No!Oh My!, The National, LCD Soundsystem, Thieves Like Us, Camera Obscura, You Say Party!We Say Die!alebo posledny album od The Charlatans
Keď už je tu Ladytron, napadli mi Goldfrapp... inak Ladytron som mohla vidieť, ale sesternicu vyhodili zo stanu, lebo ešte nemala 18, tak som musela ísť s ňou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
sorry ale nechce sa mi hladat , ale ty si tam nieco urcite najdes
Bloc Party - vsetky albumy
atd... atd... to som napisal len taky maly zaciatok toho co doma mam a su toho tony
inak skús The Jam, tí boli za éry punku´77 docela neznámi (alebo skôr sú neznámi u nás, ako to už býva so všetkým ).. a ono to bol skôr taký dobrý rock´n´roll. Odtiaľ je aj Paul Weller.
A jednoznačne odporúčam The Smiths, Joy Division a Pulp
window sills
» www.jamendo.com/en/tag/indie?pn...
fakt mile