Nemusí to byť nič geniálne, constantine je len jeden ale niečo ako pád do tmy1/2 keby bolo alebo niečo podobné lebo rad by som si nieco pozrel len ma nic nenapada...
Tiež ako @1 ... Paranormal Activity je v pohode ... Ako hororov poznám dosť dobrých, ale či by ťa bavili a či sú napínavé =D ... Hory majú oči 1,2 ... Pach krvi, SAW, Kruh a Nezvratný Osud 4 - ten je úžasný =D
AvP sa mic elko pacil jednotka ... dvojka sa mi vobec nepacila a vlastne ejdnotk amco strasidelna enbola el dala s apozerat clekom prijemne vlazne scifi ...
Se7en... to je síce skôr thriller, ale je to genialita viem, že nič originálne ti tu neradím, veď je to nakoniec jeden z všeobecne najlepšie hodnotených filmov (čo sa týka imdb a pod)..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a potom som este kukala constantine, to sa mi pacilo a pisali o tom ze je to horor. Ale mne sa to vobec nezdalo ako horor :S
Shutter Island nebol horor, aspon podla mna, ale je to velmi dobry film
pozri si stvrty druh (Fourth Kind)
Sirotinec
Tí druhí
Ja mám rada duchárčiny