a aj si pochopila myšlienku toho filmu? nejakú pointu, niečo... čo tým chcel lars povedať? lebo ja akože nič... ani obraz ani zvuk, proste nič tam nedávalo zmysel podľa mňa i keď je fakt teda, že som vlastne videla súvisle len takú menšiu polovicu...
@ruderenee@n0win0u@mcvpn dik za tipy na šmaky, dame si s @blackrisq -om, nech ho este viac skazim ... a Serbian film cisty, bez roznych cutov, to bola chutovka (najhorsie, ze vzdy som to s dakym kukal a videl to tak 3x uz, citim sa poznaceny, )
podla mmna si pozri VLAKNA/ Threads » www.csfd.sk/film/4700-vlakn... podla mna toto bol brutal a psycho (ale videla som ho pred 4 rokmi ) mozno dnes om to vnimala trochu inac ak s to da vobec vnimat aj inac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
a aj si pochopila myšlienku toho filmu? nejakú pointu, niečo... čo tým chcel lars povedať? lebo ja akože nič... ani obraz ani zvuk, proste nič tam nedávalo zmysel podľa mňa i keď je fakt teda, že som vlastne videla súvisle len takú menšiu polovicu...
» www.csfd.cz/film/120564-tel...
Nikdy nepochopím ako to niekto môže vážne pustiť deťom. Však je to úplne choré a ohyzdné.
no ja neviem, furt tam riešili to zlo, a ženy a mužov a čo ja viem... no proste hej, neberte drogy a nerežte si pohlavné orgány
to som aj ja musel pozerat s pauzou jednou.
a inac ako ak fakt to ma byt psycho-uchylarcina, tak twilight. to mozu fakt len uchylaci hento pozerat s vervou.
Alebo pôjdem na pivo a pozriem si to zajtra
@mcvpn jasné, a nie raz
@ruderenee @n0win0u @mcvpn dik za tipy na šmaky, dame si s @blackrisq -om, nech ho este viac skazim ... a Serbian film cisty, bez roznych cutov, to bola chutovka (najhorsie, ze vzdy som to s dakym kukal a videl to tak 3x uz, citim sa poznaceny, )
» www.hysteria-lives.co.uk/hysterialives/H...
našiel som toto v záložkách, ak by ste mali záujem o ďalšie podobné nechutnôstky
tým Slendermanom myslíš
?