@darkenprincess Do 340€ do nič moc kvalitné nebude (Jedine ak bazárové businees modeli)
Našiel som zatiaľ toto : (dvojjadro Core i3 2,4 GHz, 4GB RAM DDR3, 500GB HDD, AMD Radeon HD 8570 2 GB, bez OS)
Ako výhody musím uviesť, že nemá orezaný ULV procesor + ako tak schopnú GK popri integrovanej.
Poprípade toto : Je to entry-business trieda od Lenova.. má trošku väčšiu kvalitu, ako ten predchádzajúci.. Má však len integrovaný GK (myslím, že hry aj tak hrať nebudeš) .. Parametrovo je zhodný s tým prvým + je dodávaný s OS
všetky tieto splňaju tvoje požiadavky. ak máš ešte požiadavky navyše stačí si to nalavo v panely zaškrtnúť
podla tvojich požiadaviek ten ntb asi nechceš na nijaké extremné veci (pravdepodobne net a školské práce) takže netreba vymýšlať ako kolega @2 ktorý sa možno vyzná ale zbytočne špekuluje...
a väčšinou sú tam unačky Asus, Acer a Lenovo čo sú všetko dobré značky, ak máš dalšie otazky pýtaj sa, ja to tu konzultujem s ajťáčkou takže vieme poradiť zrozumitelne
@erjedna nuž dobre ja sa nejdem hádať, nie som bojovník a ochranca žiadnej značky, ja čo tvrdím, tvrdím len na základe mojich skúseností alebo skúseností ľudí ktorých poznám. a čo ma prekvapuje je že HP je tak vysoko pritom na to sa skoro každý len sťažuje....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Našiel som zatiaľ toto : (dvojjadro Core i3 2,4 GHz, 4GB RAM DDR3, 500GB HDD, AMD Radeon HD 8570 2 GB, bez OS)
Ako výhody musím uviesť, že nemá orezaný ULV procesor + ako tak schopnú GK popri integrovanej.
» www.alza.sk/lenovo-ideapad-...
Poprípade toto : Je to entry-business trieda od Lenova.. má trošku väčšiu kvalitu, ako ten predchádzajúci.. Má však len integrovaný GK (myslím, že hry aj tak hrať nebudeš) .. Parametrovo je zhodný s tým prvým + je dodávaný s OS
» www.alza.sk/lenovo-thinkpad...
všetky tieto splňaju tvoje požiadavky. ak máš ešte požiadavky navyše stačí si to nalavo v panely zaškrtnúť
podla tvojich požiadaviek ten ntb asi nechceš na nijaké extremné veci (pravdepodobne net a školské práce) takže netreba vymýšlať ako kolega @2 ktorý sa možno vyzná ale zbytočne špekuluje...
» pc.bazos.sk/inzerat/4321345...
» pc.bazos.sk/inzerat/4151139...
acer dobra znacka, najlepsi vtip co som pocul tento tyzden
a to este si mozes vygooglovat % reklamacii znaciek ntb a uvidis ze acer tiez lize posledne miesta