Chcela by som sa začať venovať volejbalu. Viem že už je asi neskoro lebo teraz v júni budem mať 15 rokov. Ale aspoň by som sa tomu chcela venovať. Neviete mi poradiť nejaký klub v Bratislave? Ak viete o niečom prosím napíšte. Ďakujem veľmi pekne.
Nie je neskoro, ak si športový tip a vieš aspoň chytiť loptu do ruky, tak kľudne začni hrať, ešte v 16 s tým začať je ešte ako tak v pohode, ale čím si staršia, je to horšie. Skús v škole sa opýtať učiteľov telesnej, či nevedia o nejakých tréningoch či kluboch.
nooo neni neskoro....poznam holky co zacali v 18stke... a celkom odbre to dotiahli.... skus sa spýtat v skole profesorou... pripadne ak mate v ksole treningy kružky alebo co... chod tam.....voljebal je skvela hra držim palce
no tak prawdupowediac w 15 je už dosť neskoro ak sa xceš wolejbalu wenowať profesionalne..leo čo poznam kluby w BA tak su dosť namakane ale určite ho niekde wyhralaj je to uplne užasny sport ja ho už hrawam 5 rokow dosť profesionalne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov