@77hanes77 s tym som sa este nestretol. Ked si uz hore spominal ten google, tak si tam zadaj mid-end cokolvek. Taky odkaz ti ani nenajde a vsetko vyhodi mid-range. Od devices, cez fotaky az po telefony. A na yahoo answers ci ako sa to vola mas este aj odpoved, ze sa pouziva range.
slovo END = KONIEC. High - end doslova vysoky koniec, oznacuje hornu vykonnostnu hranicu. Low - end - nizky koniec, naopak oznacuje dolnu hranicu. Nepasuje mi to slovicko END v spojeni so stredom. Snad Mainstream.
@trdelniiiq Dobre, uznávam, že mi to tiež kus nesedí ... len ja väčšinou čítam slovenské a české weby a oni (neviem prečo) používajú pojem mid-end. Tak som si to zafixoval už niekoľko rokov ako mid-end ...
Zahraničné weby síce pozerám tiež, no stále mi chodí po rozume skôr mid-end ako mid-level, mid-range a a pod. , hoci napriek tomu rozumiem, čo to znamená.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
na notebooku alebo tom allinone za 500 by to bolo trapenie podla mna
» www.alza.sk/toshiba-satelli...
» www.alza.sk/lenovo-ideapad-...
» www.alza.sk/acer-aspire-e1-...
» www.prva.sk/detail/asus-k55...
Hoď si do Google pojem mid-end
Ale nikdy nie mid-end
Tak isto ako máš Low-END a High-END ...
Príklad : » www.fony.sk/clanky/6988-mob...
Zahraničné weby síce pozerám tiež, no stále mi chodí po rozume skôr mid-end ako mid-level, mid-range a a pod. , hoci napriek tomu rozumiem, čo to znamená.
@frez