hm, v poslednom case sa mi zda ze serialy su ovela vtipnejsie ako filmy. dobru komediu uz som nevidela strasne dlho ale na How I Met Your Mother alebo Big Bang Theory nedam dopustit
Ono, skôr seriály, čo som sa smiala poslednú dobu, tak len na seriáloch. How I met your mother je skvelé, Two and a half men, pri SPN je v poslednej dobe dosť sranda... že vraj pri Boratovi bola sranda, tak skús no...
Death At A Funeral, ktorýchkoľvek Pythonovcov, Love Actually, Hot Fuzz, Hitchhiker"s Guide To The Galaxy..
Zo seriálov a podobných útvarov Black Books (osobne zvládnem sériu na záťah), Trpaslíka (ten je už ale pomerne dlhý), prvý diel Dead Like Me (fakt iba prvý), "Allo "Allo, The Brittas Empire, A Bit Of Fry And Laurie, Little Britain, QI..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ano HIMYM pozeravam to je skvely serial
Drž hubu je pecka pelišky tiež Učitel lásky aneb guru pitka
Je toho dost ...
Zo seriálov a podobných útvarov Black Books (osobne zvládnem sériu na záťah), Trpaslíka (ten je už ale pomerne dlhý), prvý diel Dead Like Me (fakt iba prvý), "Allo "Allo, The Brittas Empire, A Bit Of Fry And Laurie, Little Britain, QI..
napriklad co mam ja v pocitaci, alebo si daj www.imdb.com a tam si daj vyhladat top comedy
ak nieco z americkych, tak ja zboznujem prcicky.
zo serialov Frasier ale aj M*A*S*H, ak vies, co to je.
a z ceskoslovenskych su super snowboardaci z tych novsich. ale aj Ucestnici zajezdu su fajn. teraz mi toho vela nenapada, ale je ich urcite mnoho
klik zivot na dialkove ovladanie,
kamenaky 1 2
vsetky diely scary movie,
kopacky,
bruno,
borat,
Ace Ventura ,
agent v sukni ,
Shrek 123 ,
silenci na prknech ,
amorov ulet,
Asterix a obelix,