ahoj, zháňam si darček na vianoce, rozmýšľam nad týmto: » ishop.nay.sk/sk/catalog/prod... a zaujímal by ma váš názor. je to síce sony, ale beriem to tak, že mám doma HD kameru a toto vyzerá dosť vhodne na spracovanie videa. a napál
vistu nekupuj, to uz radsej bez OS... vista ma prilis vysoke hw naroky a zbytocne ti to spomali cely pocitac... ale najnovsie modely notasov uz aj tak maju iba 7cku...
@1 na jednom kompe mám 7 od včera a zatiaľ som veľmi spokojná, takže ak to aj bude vistové, tak to preinštalujem. len potrebujem ten počítač. robím webstránky, teda aj grafiku, a potrebujem niečo prenosné...
@Wednesday len tak pozerám tam ti písala že nechceš 16:9 ale ten notebook ten sony je tuším 16:9 ak sa nemýlim ale inak celkom dobrý a má celkom dobrú cenu má na to že je v nay a má také parametre...
Ahojky mam problem (velký) som sa nastavil na notbuku ako admin aj z heslo ktore som ale zabudol proadite mi ak ho mam zjistit? kamarat ravel ze pres flešku by to šlo. Please poradte jak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme