noo ty najprv ten oblek musis ziskat tym ze zozbieras nejake pamiatky a artefakty.. a potom ked ho ziskas a tak ten oblek si asi mozes aj tak dat len vtedy ked hras uroven znovu... a tam si uz len vyberies ktory chces...
joj tak ja som sa k takejto vymoženosti ani nedostala ale vraj je to vtedy keď prejdeš úplne celú TRA a ja som zamrzla v sopke kde treba vyskákať hore cez tie tyče čo miznú po nejakom časovom limite
@2 nie, prejst ju netreba celu myslim, len musis mat zozbierane nejake pamiatky a artefakty a za to ziskavas vselijake bonusy a jednim z nich su aj tie odevy...
no nwm v Croft Manor v satniku wem dat oblek ale ked idem na missiu uz tam nemam len ten prvy mislim ze Underwold je ovela lepsie lebo si mozes vybrat zo 4roch oblekov na kazdu missiu a aj dej je lepsi a inac som aj skusal ten profil a som tam nemal nic uz som to presiel cele asi musim vsetko pozbierat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty