@ psychomanson strasne sa mi paci ako to vyzera ,asi si kupim ved aj tak to pouzijem ako zaklad (nebude vadit ked to prejdem pudrom ? ci to nema take tie vrstvy ako na papieri po pastelkach normalnych)
a nevidno zblizka niake "nedokonalosti" budem my to kontrolovat jedna majsterka a nechcem aby som to mala nahodou hrudkovane kedze budem musiet na to davat puder aj ceruzku
kup si ultra husty make up najsvetlejsej farby...ja odporucam dermacol neviem presny nazov ale ked sa ohrabes v drogerii bol v takej tensej podlhovastej tube zlaty a fialovym napisom a na to daj puder
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale ako vidim aj videa najlepsi je tekuty s hubkou
Pastelky si nekupuj vyzerá to idiotsky..
V drogérii jednoducho čo najbledší make-up.. Zbytok zvládaš aj sama, nie?
... jasne ze ostatne zvladam diky za radu
a nevidno zblizka niake "nedokonalosti" budem my to kontrolovat jedna majsterka a nechcem aby som to mala nahodou hrudkovane kedze budem musiet na to davat puder aj ceruzku
@ Dakujem Vam za radi
@denix hej viem ze take nieco je ,ale na slovensku sa to len tak lahko nebude dat zohnat
@22 na mňa je najsvetlejší aknecolor a najsvetlejší odtieň každého mejkapu, ktorý som v našich obchodoch videla, príliš tmavý