nevyhoda nokie ako takej-velmi casto sa kazia nove modely(z dvoveryhodnych zdrojov viem)
ale podporuju lacnejsie karty microSD ktore dnes nestoja skoro nic(Micro SecureDigital card 1GB + 2 adapter-100sk cca)
SE sa tak nekazia ale kupa karty M2 je vyssia(Apacer MEMORY STICK Micro M2 1GB-300sk cca)...a mne ani nevyhovuje ten software co ma SE cize ja idem kupit samsung
pri zohladnovani ceny kariet som bral tie najlacnejsie
a este nieco...vzdy si premysli kupu telefonu...mne zalezi aj na drobnostiac a preto sa mne oeobne dost tazko vybera mobil...skus pouzit pred kupou tuto stranku
najdi si mobilne recenzie oretoze tam ti naozaj povedia co je na tom konkretnom mobile dobre a co nie...ale kazdy ma svoj pohlad..cize ja sa nezastavam ziadneho vyrobcu.
pretoze aj tak kazdy telefon(aj ked rovnakej znacky)je iny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
lebo ak by si nahodou nevedel, tak to W znamena Walkman
nevyhoda nokie ako takej-velmi casto sa kazia nove modely(z dvoveryhodnych zdrojov viem)
ale podporuju lacnejsie karty microSD ktore dnes nestoja skoro nic(Micro SecureDigital card 1GB + 2 adapter-100sk cca)
SE sa tak nekazia ale kupa karty M2 je vyssia(Apacer MEMORY STICK Micro M2 1GB-300sk cca)...a mne ani nevyhovuje ten software co ma SE cize ja idem kupit samsung
pri zohladnovani ceny kariet som bral tie najlacnejsie
» www.mobilmania.sk/default.asp...
najdi si mobilne recenzie oretoze tam ti naozaj povedia co je na tom konkretnom mobile dobre a co nie...ale kazdy ma svoj pohlad..cize ja sa nezastavam ziadneho vyrobcu.
pretoze aj tak kazdy telefon(aj ked rovnakej znacky)je iny...