mam momentalne frajera s ktorym nam to klape no zo zaciatku ma velmi trapilo ze s byvalou je dobry kamarat.a tak by som chcela vediet ci chalani (a rovnako baby) porovnavaju svojich partnerov s tymi predchadzajucimi...nepoznam sa s nou osobne,ale z rozpra
Väčšina to podvedome robí, ale ty sa tým proste nezaoberaj. Uvažuj, už predsa nie je s ňou, teraz si predsa prvoradá ty preňho. A to, že sú kamaráti je fajn, aspoň vidieť, že majú rozum a rozišli sa v dobrom.
@mizoyka asi mas pravdu nemala by som sa nad takymi hlupostami vobec zamyslat.ano nie su spolu, ale zo zaciatku som v nej videla velkeho konkurenta...mozno ani nie realne, skor tak podvedome, len som si velmi pripustala ze nikdy nebudem ako ona-dokonala
hnevalo ma skôr to, že tej nalpe 3 krát za pol roka trebalo robiť netbook, ktorý má tak dodrbané hdd, že všetko ide oooveľa pomalšie, prípadne sa reštartoval a spustil opravu disku, čo zase len trvalo a tak s ňou musel stráviť celý deň...
pokiaľ viem, tak TO mala raz za čas každá holka s ktorou som chodil, pedofil ešte nie som
ale áno, samozrejme že môže, tak isto ako tebe pri porovnávaní čipsov a čokolády prebleskne hlavou že čipsy cukor neobsahujú a čokoláda áno. proste fakt, nič viac.
podla mna kazdy je zvedavy a tak sa tak troska porovna ak ma sancu si nieco zistit o cloveku ktory bol na jeho mietse predtym, to je ludska prirodzenost. ale najlepsie je nic si nezistit, na nic sa nepytat, o tom co bolo sa zbytocne nebavit, nikdy z toho nie je tzv. dobra krv podla mna. ked ej teraz s tebou asi mu prides dokonala ty nie jeho ex inak by bol predsa s nou
Ja by som to asi moc neriešila. Očividne sa rozišli takže to až take dokonale nebolo. Že sa spolu kamarátia je len znak toho, že sa on ako muž dokáže slušne správať aj k ženám s ktorými mal problémy, čo je vysoko pozitívne....Okrem toho tá dokonalosť je veľmi relatívny pojem, čo sa zdá dokonalé tebe, nemusí sa zdať iným. Jednoznačne si v jeho očiach tá lepšia, veď prečo by chodil z blata do kaluže?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
(neporovnávam)
naučil som sa nerobiť to, resp. keď chcem tak áno, ale nie je to porovnanie v zmysle lepšia/horšia, ale v zmysle dve rovnocenné, v čom sú iné?
Porovnávanie nie je dobré, ale ja sa toho neviem zbaviť.
pokiaľ viem, tak TO mala raz za čas každá holka s ktorou som chodil, pedofil ešte nie som
ale áno, samozrejme že môže, tak isto ako tebe pri porovnávaní čipsov a čokolády prebleskne hlavou že čipsy cukor neobsahujú a čokoláda áno. proste fakt, nič viac.