Myslite si, ze moze byt nejaka psychicka porucha v tom ked je niekto akoby posadnuty cestovanim? Ale nie v tom zmysle ze cestuje ale ze totak velmi chce ze nie je schopny jeden den na to nemysliet ...stale len rozmysla nad tym kde by isiel ako by sa tam d
aj ja som posadnutá ísť na Bora Bora.. a raz sa tam určite dostanem, keď budem dospelá a prachatá ale chudáčik , tak možno nemá o čom inom hovoriť, tak hovorí, len o cestovaní....
nie to nie je v tom..on taky nebyval ale zrazu proste fakt taky zlom jednoducho tuzi byt slavny bohaty mat peniaze...a stale LEN a LEN cestovat...ved aj ja chcem ist na kopu miest ale tak nemusi to byt hned...
ja mam asi podobnu posadnutost... ale velmi o nej nehovorim keby ze mam moznost a dostatok money tak idem na velku niekolkorocnu cestu okolo svet .. jooj...
@matthew332 ja si myslím, že sa to u neho tak prejavuje len preto, že nemá možnosť, tak cestuje aspoň cez fotky a svoje sny.
áno, cestovanie je veľmi vysokou prioritou. ale spolu s ním sa o to miesto delí aj veľa iných vecí, s cestovaním spojených. ako je spoznávanie, vedomosti či pokora... čo však ľudia, ktorých cestovanie sa obmedzuje na školské výlety a dovolenky pri mori, nikdy nepochopia.
@Grietusha V podstate s tebou súhlasím. Títo ľudia sú svojím spôsobom výnimočný. Len zväčša sa nestretávajú s pochopením vo svojom najbližšom spoločenskom okolí...
@matthew332 vravíš, že sa nestretávajú s pochopením vo svojom okolí, tak ti hovorím, že ja a moje cestovanie sme zatiaľ na žiadne nepochopenie v okolí nenarazili.
podla mna to nie je posadnutost,len by rad iekam isiel na vylet,lebo asi zrejme nemam moznost cestovat tak je eln doma ,vo svojom meste a mozno nidky nebol v zahranici tak rpeto by rad niekam siel,proste je to jeho sen cestovat po svete a asi si to nemoze dovolit ,tak o tom moze len snivat a rozpravat ,ja tiez nemam moc moznost cestovat a rada by som
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ja mám túto úchylku tiež a nemyslím si, že je na tom niečo choré.
@matthew322 a v opačnom prípade to akože problém predstavuje alebo čo?
áno, cestovanie je veľmi vysokou prioritou. ale spolu s ním sa o to miesto delí aj veľa iných vecí, s cestovaním spojených. ako je spoznávanie, vedomosti či pokora... čo však ľudia, ktorých cestovanie sa obmedzuje na školské výlety a dovolenky pri mori, nikdy nepochopia.
To teda podľa môjho gusta je takéto niečo :
(ruiny Machu Picchu, Peru)