Ja len že by som nikd v živote neposlala číslo účtu nikomu cudziemu a už vôbec nie do Nigérie ale by ma celkom zaujímalo, čo to posielaš a kde na internete to dotyčný našiel.
K zvyšku neporadím, ale tak snáď neprídešo všetky peniaze na účte
@bamm ak dáš niekomu číslo účtu dáš mu ako keby telefonne číslo neprídem o nič na účte dokopy nič nemám, ked niečo posielaš aj na SK nedávaš číslo účtu je to normálny údaj s ktorým ti nikto nič nespraví pokial mu nepošleš iné dôležité a súkromné údaje.
@lakero aj toto je lamava slovencina, alebo skor vsetko ide cez prekladac z jeho strany, kedze som mu poslala jeden mail z viacerych v ktorom som mu polozila dve otazky s otaznikmi a on len si mlel dookola svoje a neodpovedal mi, potom som mu napisala ze som mu polozila otazku tak uz na nu aj zareagoval. Viem ze je to ojeb no uvidime kto koho ojebe kedze moja podmienka o ktorej som mu povedala hmev v prvom maili bola ze ak neuvidim 170€ na ucte tak mu nic neposlem, suhlasil cize nejake fakeove vypisi z banky si moze strcit do rici...
no nič take zložite iba či je to obchodný tovar či je to sukromne, či je to predaj alebo darček, kategoria (či je to napr elektronika alebo dokumenty alebo šperky trebars...) približna hodnota toho čo posielaš.. ja neviem to budu take primitivnosti čo budeš vedeť z hlavy povedať...
@lakero kým mu nepošle, nič ojebať sa môže akurát tak sám a myslím že už to aj pochopil kedže sa mi týždeň neozval a moja posledná veta bola "kým nenabehnú na účet, nič nepošlem" a jeho "ok" sa ojebať nenechám.
@drobec186 Veď ok ale ide o to že veľa ľudí si myslí, ze mňa neojebe lebo som pán a stane sa . Uz keď mi niekto píše z inej krajiny na nejakú vec co objednal tak čakám angličtinu a nie slovenčinu cez Google translate :letim:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
K zvyšku neporadím, ale tak snáď neprídešo všetky peniaze na účte