tí, čo chodíte do posilky pravidelne, ako plánujete tréningy?
Napr si poviete dnes idem prsia a chrbát a až v posilke si rozmyslíte aké cviky a koľko sérii po koľko opakovaní alebo máte všetko rozbehnuté na týždne dopredu alebo vám tréner spravil plán...
Robim si plan sama zvacsa tak na 4 mesiace, s tym ze uz som mala asi milion planov od milion trenerov tak si aspon ako tak verim aj ked urcite to nie je idealne zrovna
Vypisem si treningy do zapisnika a s tym som potom vo fitku a zapisujem si vahovy progress pri jednotlivych cvikoch. A mam vzdy z kazdeho typu treningu dva rozdielne cize A1, A2; B1, B2; C1, C2... a idem A1-B1-C1-A2-B2-C2 a potom zase odznova
Najlepší štýl tréningu je fullbody a slovo ísť do toho. Žiadne prplacky a splitiky, 20 opakovaní, zbytočne. Drepy, mŕtvola, tlaky, Hrazda, bradla, tlaky na plecia a meniť intenzitu. Samozrejme nie všetky tieto cviky na tréningu, to by si zomrel. Mŕtvola stačí 1x týždenne zvyšok daj hrazdu. Tlaky na plecia obmienaj s bradlami. A vyriešené.
Kokotiny ako v @6 ani nečítaj... Fullbody tak prvé 3 mesiace keď začínaš cvičiť a nie furt. Ak chceš aby si naberal silu/svalovinu efektívnejšie je jednoznačne lepšie mať split. Na niektorú väčšiu partiu potrebuješ viac cvikov ako jeden. A samozrejme 90% úspechu je v strave.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Vypisem si treningy do zapisnika a s tym som potom vo fitku a zapisujem si vahovy progress pri jednotlivych cvikoch. A mam vzdy z kazdeho typu treningu dva rozdielne cize A1, A2; B1, B2; C1, C2... a idem A1-B1-C1-A2-B2-C2 a potom zase odznova