ja som dajme tomu, ze zacal s kamaratmi ale to som cvicieval tak tap lap a ani by som to neratal. Realne som zacal cvicit sam a viac menej vacsinu treningov cvicim sam. A aktivne cvicim tak neco od 15-16 no
@blackrisq s kupaciou čiapkou jedine ak nájdem taku hrubočiznú prehistorickú s traktormi na nej (takymi 3D nie ulustraciou) ktorú som raz u babky na chalupe vyhrabala! iba vtedy budem true hipstah!
@arthemiis hej!! a navyše mi to pomôže s chrbátom... jedinú nevýhodu to má že moja tvár je "alergická" na vodu....
a mne spolužiačka vravela o študentskej pernamentke za 300kč na mesiac do 14.00
a tak či tak mám väčšinu vyučovania poobede...aj prácu...ale šak uvidíme čo nadelí jarný semester...
@lawey Tak to je úžasná cena! U nás stojí 50 eur na mesiac a niečo ako študentská zľava neexistuje. Jedine vybrané školy majú jeden deň v týždni zadarmo jednu hodinu, ale moja medzi nimi nie je takže tak.. A aj tak jeden deň v týždni mi je nanič..
Plávanie je super na všetko.. ako ja ľúúbim vodu!
Asi začnem premýšľať aj nad českými VŠ !
...ja som vedel ,že sa mi nebude chcieť tak som prvé dva týždne cvičil bez závaží len aby som si zvykol tam chodiť... a aby som si vytvoril nejaké návyky. A potom som si postupne pridával a občas ubral ,nechcem byť Rambo len fit
...inak to je jedinné miesto kde som sa s nikým nezoznámil keď ja tam len cvičím a osprchujem sa a taaak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ja som hisptah, ja si idem kúpiť pernamentku do plavárne!
a mne spolužiačka vravela o študentskej pernamentke za 300kč na mesiac do 14.00
a tak či tak mám väčšinu vyučovania poobede...aj prácu...ale šak uvidíme čo nadelí jarný semester...
Plávanie je super na všetko.. ako ja ľúúbim vodu!
Asi začnem premýšľať aj nad českými VŠ !
...inak to je jedinné miesto kde som sa s nikým nezoznámil keď ja tam len cvičím a osprchujem sa a taaak