A nie je tých partií na jeden deň nejako veľa? A voľno len jeden deň? Kamoši cvičili dlhšie a mali aspoň 2 dni voľna cez týždeň a cvičili max.3 partie, ale to nie som si moc istá, ja sa do toho až tak nevyznám.
Menej je niekedy viac a pri cviceni to plati dvojnasobne, ergo, neodporucam viac ako 4 silove treningy v tyzdni a pre zaciatocnika to plati rovnako dvojnasobne.
ked si zaciatocnik na 6x do tyzdna nemas sancu.
Na zaciatok ti bude najlepsie nejake fullbody 1+1 alebo nejaky push/pull split.
Proste ak by si cvicil poriadne silovo, tak take dlhe treningy su u mna na doraz s regeneraciou, takze ty to urcite neuregenerujes.
Ak chces toto davat, tak budes potrebovat neskutocnu regeneraciu, kvanta jedla, kvalitne doplnky, kvalitny spanok a aj tak si nie som uplne isty ci toto bude fungovat. Pride mi to moc, ale ja nie som bodybuilder. Kazdopadne dobre robis, ze si nechas poradit a ze mas stanoveny nejaky ciel.
@hexo mudro ti panko hovori, ja som tiez tak zacinal. Ale napriklad ja cvicim minimum izolovanych cvikov, takze ja to mam cele aj tak trochu inak. Kazdopadne hento zaciatocnik fakt neuregeneruje, zbytocne by si bol dojebany a klesal by ti len vykon postupne. To iste som maval, ked som sa snazil davat silovy trening a k tomu 5x box/thajsky.
Ahojte, mohol by niekto poradit aj mne? Mesiac som chodila s kamoskou do posilky, s tym ze som robila to, co ona, pretoze vedela toho viac, kedze davnejsie chodievala cvicit, nez ja, co som nikdy nijak nesportovala. Mali sme to tak ze jeden den celu vrchnu cast (chrbat, prsia, biceps, triceps...+ brucho + na zaciatku bicykel), druhy den dolna cast + brucho + bicykel na zaciatku. A takto dookola 5x tyzdenne. No zdalo sa mi toho moc vsetko naraz, ale nechali sme to tak. Od polovice septembra ked budem byvat v TN pocas skoly chcela by som znova, ale uz keby som to mala nejako podelene. Vedel by mi niekto poradit? Najlepsie do spravy. Vopred dakujem!
Chlapi ti tu dobre radia. Ak si začiatočník, tak určite viac voľných dní, prvý mesiac cvič celé telo, nech si na to zvykneš. Týždeň máš riadne naprataný, tipujem, že by si to rýchlo nechal. Určite si o tom prečítaj čo najviac článkov a zistíš, ako to funguje.
Ešte pozor na ten beh, lebo ak si chudší (hovoríš nabrať svalovú hmotu, nie zhodiť), tak by si mal len šprintovať, lebo môžeš rýchlo prísť o to, čo pomaly naberieš.
3 nohy/ramena
alebo
1 prsia
2 ruky
3 chrba ramena
4nohy
alebo
1prsia triceps
2chrbat biceps
3ramena
4nohy
ale skor to prvé podla mna teda
a pokial maŠ možnost chodit do fitka aj cez víkendy čo vačšina má tak si môžeš dat aj
Po: Prsia Triceps
Str:Chrbat Biceps
Pia:Nohy
So:Ramena
Neviem prečo cvičíte chrbát biceps, prsia triceps .... keď pri cvičení chrbátu sa ti zapája pasívne biceps a pri cvičení hrudníka sa ti zapája pasívne triceps ... ja cvičím radšej chrbát triceps a prsia triceps a v stredu mám zvlášť tréning biceps triceps
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
posilnovanie.sk
Na zaciatok ti bude najlepsie nejake fullbody 1+1 alebo nejaky push/pull split.
Proste ak by si cvicil poriadne silovo, tak take dlhe treningy su u mna na doraz s regeneraciou, takze ty to urcite neuregenerujes.
Odporucam ti citat co napisu @method @bress
Ešte pozor na ten beh, lebo ak si chudší (hovoríš nabrať svalovú hmotu, nie zhodiť), tak by si mal len šprintovať, lebo môžeš rýchlo prísť o to, čo pomaly naberieš.
1 prsa/triceps
2 chrbat/biceps +brucho vyber si kedy chceš
3 nohy/ramena
alebo
1 prsia
2 ruky
3 chrba ramena
4nohy
alebo
1prsia triceps
2chrbat biceps
3ramena
4nohy
ale skor to prvé podla mna teda
a pokial maŠ možnost chodit do fitka aj cez víkendy čo vačšina má tak si môžeš dat aj
Po: Prsia Triceps
Str:Chrbat Biceps
Pia:Nohy
So:Ramena
PS:neukamenujte ma