Čaute .. .chcel by som sa opýtať že .... čo posilujem ak sa zdvíham na hrazde ? bicepsi ? a ešte je rozdiel ak by som sa dvíhal s nadhmatom alebo podhmatom ? .... aký ? posilňujem niečo iné ? ...... a ešte že .. počul som, že svaly zabraňuju rastu ...
@patofbc ja som potom mal mať 3 metre asi som začinal cvičiť na zakladke v 7 ročniku ako 145cm sopeľ a mal som necelych 50kg aj s topankami ....mam o pol metra viac a pribral som 60kg ...takže ťažko povedať a začinal som s treningom bench+deadlift+squat 3x tyždenne a + 3x bojovy šport prve jeden a teraz to už je mma
@patofbc je to mytus...zastavenie rastu posilovanie nesposobuje. Pravda je skor taka, ze nizsi ludia zvyknu cvicit kvoli komplexom. A ked nieco moze mat vplyv na zastavenie rastu, tak jedine tazky silovy vzpieracsky trening ale nie bezne posilovanie...
Pozývam všetkých čo posilujú na najlepšie diskusné forum www.bodybuilding-forum.sk . Naši odborníci / moderatori , odborní poradcovia , osobní treneri , majstri slovenska,europy ako aj majstrer sveta v kulturistike su vam pripravení odborne pomoct alebo poradit vo všetkom , čo súvisí s cvičením ... Pridajte sa k nám , nebudete lutovat ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale rast sa ti nespomaly nejak zavratne neboj